Forrás: Getty

A hollywoodi sztár ezekre a háztartási trükkökre esküszik

Valószínűleg kevesen tudják Jennifer Garnerről, hogy rajong a háztartási trükkökért. A közelmúltban azonban megosztott egy videót 11,9 millió követőjével, amiben pár szuper lifehack látható. A videó készítőjének, Armen Adamjannak a legtöbb posztja ebben a témában készül, így oldalát azoknak ajánljuk, akik a hollywoodi színésznőhöz hasonlóan imádják az ilyen trükköket és tippeket. A megosztott videóban azt mutatja be Armen, hogyan lehet szódabikarbónával, citrommal és ecettel tisztává varázsolni a konyhát. Ha kíváncsi vagy a videóra, görgess lejjebb.

Következzen pár trükk a videóból:

Piszkos edények

Ez a trükk az edények egyszerű tisztítást mutatja be. Ha nincs kedved súrolni, akkor mindössze egy fél citromra, szódabikarbónára és ecetre lesz szükséged. Ezeket tedd bele az edénybe, majd kezd el melegíteni, és a kosz magától fel fog oldódni.

Folt a vágódeszkán

A vágódeszkákon gyakran maradnak foltok. Ha fából készült a deszka, ezek eltüntetéséhez sóra és citromra lesz szükségünk. Előbbit szórjuk rá a foltra, majd a citrommal dörzsöljük bele. Műanyag vágódeszka esetén szódabikarbónát szórjunk a foltra, öntsünk rá ecetet, majd töröljük át a deszkát.

Eldugult lefolyó

Mielőtt valamilyen kémiai szerhez nyúlnánk, próbáljuk ki a következő trükköt. Öntsünk a lefolyóba szódabikarbónát, arra ecetet, várjunk 5 percet, majd jöhet rá a forró víz. Ezután ismét rendesen le fog folyni a víz, és búcsút inthetünk a dugulásnak.

Íme a videó további szuper trükkökkel:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.