Forrás: Getty

6 egyszerű mód, hogy otthonod értékesebbnek tűnjön a vevők számára

1. Takarítás és rendrakás

Nézzük át a szobákat, és rejtsünk vagy távolítsunk el mindent, ami túl zsúfolt vagy túl személyes, hogy jó benyomást keltsen a potenciális vásárlókban. Ha ez megtörtént, jöhet egy alapos takarítás. Mossunk fel, pucoljunk ablakot, és súroljuk csillogóra a fürdőszobát.

2. Elavult lámpatestek cseréje

Az elavult lámpatestek modernre cserélése gyors, egyszerű és megfizethető módja otthonunk modernizálásának. Ezt elsősorban a központi helyiségekben csináljuk meg – például a nappaliban, a konyhában, valamint a bejáratnál, hogy a potenciális vevők már belépéskor modern lámpákkal találkozzanak.

3. Használjuk ki a világítás előnyeit

Győződjünk meg róla, hogy a különböző helyiségekben megfelelő izzók vannak, hogy otthonunk meleg, barátságos megjelenésű legyen. A kiegészítő világítások (pl. állólámpák) és a hangulatvilágítás (mennyezeti lámpatestek) rétegezése szuper egyszerű módja annak, hogy feldobjuk a szobát.

4. Szerezzünk be plusz dekorációt

A virágok, vázák és más stílusos dekorációk automatikusan fényűzőbbé teszik a tereket. Ezért a home stagerek gyakran használnak egyszerű, de színes kiegészítődarabokat, hogy a potenciális vásárlók szemét az egyes helyiségek legjobb tulajdonságaira irányítsák. Ilyen jó tulajdonság lehet például egy kandalló, egy fényes ablak vagy a tágasság érzete.

6 egyszerű mód, hogy otthonod értékesebbnek tűnjön a vevők számára
Forrás: Getty

5. Cseréljünk ki apró részleteket

Nem is gondolnánk, hogy a konyhaszekrény fogantyúi hogyan képesek befolyásolni az összhatást. A régi, unalmas darabok helyett keressünk más textúrájú vagy színű megoldásokat. Ezek egy csapásra szebbé és modernebbé teszik a konyhát, ráadásul mindez kevés pénzből megvalósítható.

6. Kellemes, luxus hatású textúrák

Ha a hétköznapokban nem is rajongunk a szőrmés, puha vagy selyem anyagokért, néhány ilyen huzatot mégis ajánlott beszerezni arra az időre, amikor potenciális vásárlók érkeznek a házba. Játszunk úgy a textúrákkal a kanapén, hogy az érdeklődők minél otthonosabbnak érezzék a teret, és szinte bele akarjanak huppanni a fotelbe.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.