Forrás: Getty

3 zseniális vállfa-hack, hogy még nagyobb rend legyen a szekrényedben

A rendet megtartani nem egyszerű feladat! Ha egy bizonyos ruhát keresünk, és nem találjuk meg, akkor a teljes szekrényt áttúrjuk, így pikk-pakk eluralkodik a káosz. Annak érdekében, hogy ez ne következzen be, az alábbi trükköket ajánlott alkalmazni.

Az aludoboz trükk

Ahhoz, hogy rend legyen a szekrényben, mindössze aludobozokra lesz szükségünk – pontosabban azok nyitójára. Utóbbit óvatosan távolítsuk el a dobozról, majd mindkét lyukba akasszunk bele egy-egy vállfát. Ennek a trükknek hála sokkal több helyünk lesz a szekrényben, ami így átláthatóbb is lesz.

Zuhanyfüggöny-gyűrű

A hagyományos vállfákból könnyedén készíthetünk olyat, amire rá tudjuk akasztani a sálakat, kendőket, öveket vagy nyakkendőket. Ehhez mindössze pár zuhanyfüggöny-gyűrűre lesz szükségünk. Akasszuk rá azokat egy vállfára, majd a különböző ruhadarabokat egyszerűen helyezzük ezekre a gyűrűkre.

Csúszásgátló trükk

Sajnos a nagyobb ruhadarabok vagy csúszósabb anyagból készült ruhák könnyedén leesnek a vállfákról. Ennek kiküszöbölésére választhatunk egy bársony anyaggal bevont vállfát, vagy egyszerűen tegyünk pár befőttes gumit a vállfára, így nagyobb lesz a felület tapadása. A forró ragasztópisztoly szintén szuper választás lehet: tegyünk egy hosszabb ragasztócsíkot a vállfára, várjuk meg míg teljesen megszárad, és már használhatjuk is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.