3 zseniális vállfa-hack, hogy még nagyobb rend legyen a szekrényedben

3 zseniális vállfa-hack, hogy még nagyobb rend legyen a szekrényedben

Különböző vállfák, lecsúszó vagy lelógó ruhák… Ha a szekrényben káosz uralkodik, rendkívül nehezen találjuk meg a keresett ruhadarabokat. Változtatnál ezen? Akkor az alábbi trükköket érdemes kipróbálnod.

Ez a cikk már szerepel az Ötletládádban!

A rendet megtartani nem egyszerű feladat! Ha egy bizonyos ruhát keresünk, és nem találjuk meg, akkor a teljes szekrényt áttúrjuk, így pikk-pakk eluralkodik a káosz. Annak érdekében, hogy ez ne következzen be, az alábbi trükköket ajánlott alkalmazni.

Az aludoboz trükk

Ahhoz, hogy rend legyen a szekrényben, mindössze aludobozokra lesz szükségünk – pontosabban azok nyitójára. Utóbbit óvatosan távolítsuk el a dobozról, majd mindkét lyukba akasszunk bele egy-egy vállfát. Ennek a trükknek hála sokkal több helyünk lesz a szekrényben, ami így átláthatóbb is lesz.

Zuhanyfüggöny-gyűrű

A hagyományos vállfákból könnyedén készíthetünk olyat, amire rá tudjuk akasztani a sálakat, kendőket, öveket vagy nyakkendőket. Ehhez mindössze pár zuhanyfüggöny-gyűrűre lesz szükségünk. Akasszuk rá azokat egy vállfára, majd a különböző ruhadarabokat egyszerűen helyezzük ezekre a gyűrűkre.

Csúszásgátló trükk

Sajnos a nagyobb ruhadarabok vagy csúszósabb anyagból készült ruhák könnyedén leesnek a vállfákról. Ennek kiküszöbölésére választhatunk egy bársony anyaggal bevont vállfát, vagy egyszerűen tegyünk pár befőttes gumit a vállfára, így nagyobb lesz a felület tapadása. A forró ragasztópisztoly szintén szuper választás lehet: tegyünk egy hosszabb ragasztócsíkot a vállfára, várjuk meg míg teljesen megszárad, és már használhatjuk is.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Promóció Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet

Az energia nagy kincs, és nem olcsó mulatság. Nincs hát más választásunk, muszáj okosan bánni vele. Mutatjuk is, hogyan.

Tipp 4 lakberendezési tárgy, amivel energiát spórolhatsz

Az idei őszi és téli szezonban minden a spórolásról szól. Nem meglepő, hogy mindenki különböző trükkökkel próbálja csökkenteni a fogyasztást. Jelen esetben azt szeretnénk bemutatni, hogy bizonyos lakberendezési tárgyakkal is spórolhatsz az energián.

Otthon Lakberendezés csavarokkal – És happy enddel

Egy otthon kialakításánál biztosan előfordulnak meglepetések, és az már csak a kreativitáson és a fantázián múlik, hogy ezeket a javunkra fordítsuk. Anya és fia költözését több újratervezés is megelőzte, visszatekintve azonban minden úgy lett jó, ahogy alakult.

Stílus Ez az 5 lakberendezési trend már lejárt lemez

A trendek mindig jönnek és mennek, a lakberendezők pedig időről időre összegzik, mik nem tartoznak már a divatos kategóriába. Így történt ez 2022-ben is, mi pedig tolmácsoljuk a lakberendezők ítéletét. Eláruljuk, melyik trendek mellett nem voksolnának már (legalábbis egy ideig) a profik.

Stílus Lehet, hogy neked nem való a kék a lakberendezésbe? Íme, 5 árulkodó jel

A kéket a lakberendezés örök kedvencének tartják, hiszen rengeteg fajta időtálló megoldást lehet ezzel a színnel megvalósítani. Azonban nem mindenki egyforma, így megeshet, hogy hozzád vagy a te lakásodhoz egyáltalán nem passzol. Ne érezd emiatt rosszul magad, csupán ismerd fel időben, nehogy megutáld az otthonod.

Tipp Állandóan hideg van a lakásban? Ez a 4 leggyakoribb ok

Egy hideg lakás nem csak kellemetlen és bosszantó, de hosszútávon még káros is az ingatlanra nézve. Épp ezért annyira fontos, hogy mielőbb kiderítsd, mi okozza ezt a problémát.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin