Forrás: Getty

2022-ben ez a 3 lakberendezési trend fog mindenhonnan visszaköszönni

Kékség

A kék szín az eget és a tengert juttatja eszünkbe, továbbá nyugalmat sugároz és békés hangulatot teremt. A szoba nagyságától függően különféle árnyalatokat használhatunk: a világoskék például a kicsi helyiségeket nagyobbnak láttatja. A kék főleg a nappaliban és az étkezőben mutat jól.

Természetesség

A modern természetesség az egyik legnagyobb trend 2022-ben, így központi szerepet kap például a lenvászon. Nyugodtan szerezzünk be lenből készült párnahuzatokat, kerek vagy téglalap alakú terítőket, esetleg ágyneműt. Ezen kívül a bambusz, a juta és a rattan is rendkívül trendi, hiszen ezek is természetes hatást kölcsönöznek az otthonunknak. A színek terén a bézs és az erőteljes barna árnyalatok számítanak divatosnak, hiszen ezek is kényelmet sugároznak.

Zöld-fehér

2022-ben a természet iránt érzett szeretetünk áll a középpontban, így a zöld-fehér színkombináció szintén nagy sikernek fog örvendeni. A zöld-fehér fantasztikusan fog mutatni tavasszal és nyáron, de természetesen télen is, mindössze akkor inkább egy mélyebb zöldet válasszunk, ami a fenyőt juttatja eszünkbe, amíg a fehér szín a havat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.