Forrás: Getty

Zuhanyzó stílusos kialakítása – Próbáld ki ezt a 4 egyszerű trükköt

A lakásod berendezésére valószínűleg nagy gondot fordítottál, így órákon át válogattad az otthonod stílusához illő dekorációkat és bútorokat. Ez a legtöbb esetben tényleg igaz a nappalira, a hálószobára és a konyhára, de a fürdőszobára már sok esetben nem jut ennyi figyelem. Pedig ez a helyiség is fontos része a lakásnak. Az alábbi pénztárcabarát tippjeinkkel könnyen pótolhatod ezt.

#1 – Csaptelepek

A csaptelepekre nem szívesen költünk túl sok pénzt, pedig azoknak is kiemelt szerepük van egy fürdőszobában. Ha fontosak számodra a trendek, akkor válassz arany, fekete vagy réz színű csaptelepeket. Tény, hogy ezekért igencsak nagy összegeket el szoktak kérni, de figyeld az akciókat, az outleteket, illetve a használt piacot is, így jó pénzért hozzájuthatsz egy szép darabhoz.

#2 – Dekoráció

Dekoráció a zuhanyzóba? Miért ne? Gondolj csak a zuhanyfüggönyre! Annak sem kell unalmasnak lennie. Olyan darabot válassz, ami illik a lakás többi helyiségének stílusához. A jelenleg trendi minták és színek pedig rendkívül modernné varázsolják a zuhanyzót és a fürdőt is.

Vagy felszerelhetsz egy vízálló polcot is, amire rátehetsz egy olyan növényt, ami kifejezetten szereti a párás levegőt. De a tusfürdő és a sampon is remekül mutathat rajta, ha azokat áttöltöd szép tárolóedényekbe, üvegekbe.

#3 – Csempék

A zuhanyzó falán lévő csempe kinézete szintén nagy jelentőséggel bír. Természetesen nem kell újra csempézned a zuhanyzót, más lehetőségeid is vannak. Akár lefóliázhatod vagy átfestheted a csempéket. Ha az utóbbi megoldás mellett döntesz, akkor jó hír, hogy már vannak kifejezetten erre a célra kifejlesztett festékek, melyek használatával még az alapozás is megspórolhatod magadnak.

#4 – Világítás

A megfelelő lámpák felszerelésével szintén rengeteget javíthatsz a zuhanyzó hangulatán. Kaphatók már vízálló lámpások, fali lámpák vagy led-csíkok, melyek rendkívül különlegessé varázsolják az egész fürdőszobát.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.