Forrás: Getty

#vegyélhazait – És tedd széppé azzal a falakat

Pavai ARTWork

Pávai Tamara vagyok. Festőművészként végeztem Szegeden. A falfestésben azt szeretem, hogy olyan nagy méretben alkothatok, ami az átlagos műtermekben nem lenne megvalósítható. Egy egészen határfeszegető oldalamat élhetem itt ki, miközben nagyon érdekes emberekkel találkozom. Szeretem, hogy együtt tudunk gondolkodni a megrendelőimmel, és élvezem, hogy a festészet ilyen erősen teret nyerhet magának a hétköznapi otthonokban. Minden projekt egyedi árazású. Az árat meghatározza a minta jellege, részletessége, az egyéb technikai kívánságok és a felület nagysága. 

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

woodinhome

Cégünk egy családi vállalkozás. Fatálak, fali dekorok és gyertyák gyártásával foglalkozunk. A fatálak gőzölt bükkből, a fali dekorok HDF lapból készülnek. A HDF-lap farostokból áll, amelyeket műgyanta hozzáadásával és hő segítségével préselnek össze. Gyertyáink kézzel öntött szójaviasz gyertyák. A fali dekort akár egyéni elképzelés és méretezés alapján is elkészítjük.

#vegyélhazait – És tedd széppé azzal a falakat

ella-fawn from the garden

Idén januárban értem meg arra, hogy egy nagy álmomat ne csak esténként, elmerengve, hanem a tettek mezeire meglépve végre virágba borulva elindítsam. Kicsi korom óta tudtam, olyannal szeretnék foglalkozni, ami örömmel tölt el, inspirál újra és újra, mindeközben engem is kifejez. Remélem, ugyanezeket az érzéseket hozza elő másokban is. Mindig is vonzottak a virágos mezők, a meserajzok, a rusztikus nagymama kertek és a különböző vintage csomagolások. Így lettem grafikus és virágkötő, és így jött létre az ella-fawn from the garden, ahol grafikával és szárazvirág dekorációkkal foglalkozom. A természet nagyon közel áll a szívemhez, így igyekszem belőle inspirálódni és vigyázni rá legyen szó egy kopogtatóról, vagy akár egy meghívó tervezéséről.

A luna falidísz, az egyik legkedvesebb munkám. Ha hold, akkor nekem holdviola, más néven lunaria és hegyikristály. Ez az a duó számomra, ami azt a megfoghatatlan spirituális érzést adja, amit az igazi hold nyújt, ha meglátom egy esti séta során az égbolton ragyogni. Ezt még kicsit megspékelem, a kis rózsaszín erika virággal, amely a romantikus hatását is előtérbe emeli. Adtam hozzá keszekusza titokzatos aszparáguszból is, valamint egy-két illatos eukaliptusz levél is rejtőzik a szárazvirágok között. Elsősorban egy szoba ékességének készült, de kopogtatóként is tudja díszíteni az ajtókat. Az már elkelt, de rendelésre van lehetőség, valamint minden hónapban kerül fel újabb és újabb szárazvirág koszorúválaszték az instagram.com/fawnfromthegarden oldalra, de írni is tudtok a fawnfromthegarden@gmail.com e-mail címre.

#vegyélhazait – És tedd széppé azzal a falakat

Dekorfalad – pozmannbea egyedi faldekor

Egyedi igények szerint készülő 3D-s faldekorációt készítek speciális dekorglett használatával. A dekorfal egyedivé varázsolja a lakás bármelyik helyiségét, legyen az a nappali, a hálószoba, a gyerekszoba vagy akár a terasz. Egy új technológia segítségével lehetőség van a megunt csempe bontás nélküli felújítására a fürdőszobában vagy a konyhában. A felület speciális vízzáró bevonatot kap, amely megkönnyíti a tisztítást, és teljesen vízhatlanná teszi a felületet. A stílus, a minták, a színek a megrendelővel egyeztetve kerülnek kialakításra.

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

TÓTHTÜNDE

Tóth Tünde vagyok, a lány, aki mindig szeretett varrni, horgolni, festeni. A nő, aki imád makramékat készíteni. Az anya, aki gyerekszoba falára álmodott meg dekorációt. Olyan hobbit szerettem volna, ami nem válik teherré, és szívesen foglalkozok vele a grafikus munkám mellett is. Ezek a képek punch needle technikával készülnek és saját kezűleg rakom őket össze az elejétől a végéig. A dekorációk átmérője 21 cm, és egységesen 12.000 Ft. Nagyra értékelem az emberi kéz munkáját, és hiszek abban, hogy a kevesebb több, és az időtlen kulcsdarabokba való befektetés tartalmasabbá és személyesebb teszi a teret.

#vegyélhazait – És tedd széppé azzal a falakat
oznorCOBR

BeBa Babanevek

Hetényi Kitti vagyok, gyerekkorom óta imádok alkotni. Babaszoba dekorációval 7 éve kezdtem el komolyabban foglalkozni, akkor még csak dekorgumiból, aztán szépen lassan felépítettem a vállalkozást, és a fa felé is nyitottam. Jelenleg egy két éves asztalos képzés felénél járok, hogy a jövőben gyerekszoba kiegészítő bútorok is szerepelhessenek a palettán. A BeBa Babanevek a két kis keresztfiam, Beni és Bálint után kapta a nevét.

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.