Forrás: Getty

Terasz dekoráció ötletek – 5 pénztárcabarát dekor, ami szuperül feldobja a külső teret

A nyár főszereplője a terasz, hiszen nincs is jobb, mint a jéghideg üdítőket szürcsölni az árnyékban, friss levegőt szívva. Mivel a meleg hónapok jelentős részét a teraszon töltjük, ez a rész sem maradhat ki a dekorálásból. Hoztunk 5 pénztárcabarát terasz dekorációt, ami garantáltan feldobja a „kinti nappalit”.

1. Növények minden mennyiségben

A teraszról elmaradhatatlanok a növények. Mindegy, hogy milyen színű, méretű vagy típusú, ott garantáltan jó helye lesz. Virágládákba rengeteg színes virágot sorakoztathatunk fel, melyek azonnal otthonosabbá teszik az atmoszférát.

2. Fénysorok

A nyári estéken nem ritka, hogy éjszakába nyúlóan ücsörgünk kint. A fénysorok nem csak kellően kivilágítják a teret, de meghitt hangulatot is kölcsönöznek a terasznak. Így lesz tökéletes a helyszín a mély, tartalmas beszélgetésekhez.

3. Szőnyeg

A teraszra be KELL szerezni egy szőnyeget. Vannak kifejezetten kültéri darabok is, ám ha kellően védett a terasz, akár benti szőnyeget is kiteríthetünk. A klasszikus fekete-fehér színkombináció például a teraszon is szuperül mutat, ám a természet színeihez szinte bármilyen árnyalat passzol.

4. Plédek és díszpárnák

A késő estébe nyúló nyári borozások alkalmával jól jöhet egy kinti pléd, ami használaton kívül dekorációként szolgál. A hűvösebb órákban jól jön majd a pléd, a díszpárnák pedig kényelmünket fokozzák.

5. Lampionok

A lampionok ismét virágkorukat élik. Ráadásul csupán néhány darab is elegendő belőlük ahhoz, hogy kipofozza a teraszt. A hagyományos gyertyák helyett válasszunk LED fényű megoldást, így a tűzzel sem kell játsszanunk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.