Forrás: Getty

Selena Gomez ezzel a luxus hatású részlettel dobta fel a klasszikus fürdőszobáját

Nem titok, hogy a hűvös és semleges árnyalatok tökéletesen illenek a fürdőszobába, főleg fehér kád, zuhanyzó és mosdó mellé. Selena Gomez ugyan csak a kedvenc kézkrémjét szerette volna bemutatni a követőinek, akik viszont a szürkésfehér márványcsempére is felfigyeltek. Ez megkoronázza a bézs fal és a hagyományos csillár nyújtotta összhatást:

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG!

A márvány időtlen trend a fürdőszobában: afféle elérhető luxus, aminek megfizethető és igen borsos árú változata is létezik. A szürke márvány pedig jóformán bármihez illik, így nem nehéz az enteriőrbe illeszteni. Selena olyan csempét választott, aminek a márványos erezete visszafogott, így a fehér miatt optikailag tágítja a teret, de természetesen feltűnőbb és drámaibb hatásúakat is lehet kapni.

A márvány csempéhez olyan szintén márványos kiegészítőket is lehet választani, mint amilyen a mosdópult vagy a szappantartó.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.