Forrás: Getty

Őszies hangulatú lakásra vágysz? Ez a 3 kötelező eleme

A nappalok egyre rövidebbek, reggel pedig már úgy érezzük, hogy sálra és sapkára is szükségünk van. Ennek ellenére semmi okunk a bánkódásra, hiszen az ősznek is megvan a maga varázsa. Ha az otthonunkban is őszi hangulatot szeretnénk teremteni, akkor mindössze az alábbiakra lesz szükségünk.

#1 – Meleg színű textilek

A pihe-puha takarók és párnák kötelező elemei az őszi dekorációnak, főleg a barna, narancssárga és piros árnyalatúak. Nincs is annál kellemesebb időtöltés, mint amikor egy könyvvel a kezünkben vagy a kedvenc sorozatunkat nézve bekuckózzuk magunkat a meleg takaró alá.

#2 – Illatgyertyák

Ne csak a szemünket, hanem az orrunkat is kényeztessük! Ehhez szerezzünk be különféle illatgyertyákat, melyek nem csak őszi illatokat varázsolnak az otthonunkba, hanem díszítik is azt. Ősszel az olyan ódorokat ajánljuk, mint a levendula, a vérnarancs és a szerecsendió.

#3 – Fényfüzér

A fényfüzéreket ne csak karácsonykor használjuk, hiszen ezek egész évben rendkívül meghitt hangulatot teremtenek, így az őszi dekorációnak is elengedhetetlen kellékei. Amennyiben LED-égőkből készültet használunk, akkor még attól sem kell tartanunk, hogy jelentősen megugrik miattuk a villanyszámlánk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.