Forrás: Getty

Őszi díszben pompázó bejárat – 3 bámulatos dekorációs ötlet

Ahhoz, hogy őszies hangulatú legyen a bejáratunk, nincs szükségünk túl sok dekorációra. Az alábbi 3 ötletünk külön-külön is megállja a helyét, de akár ötvözhetjük is egymással. Egy biztos, bármelyik verzió mellett döntünk, a mi bejáratunk lesz a környéken a legszebb.

Ötlet 1 – Tökök

Az ősz mindig egyet jelent a lehulló levelekkel és a tökkel! Ezért nem is olyan meglepő az első ötletünk, amihez mindössze tökökre van szükségünk. Arra ajánlott figyelnünk, hogy ne ugyanolyan fajtájú tököket válasszunk a dekorációhoz, hanem mindegyik legyen különböző, így sokkal szebb lesz a végeredmény. A tököket egyszerűen helyezzük egymásra vagy egymás mellé, és már el is készültünk.

 Ötlet 2 – Ajtódísz

Egy szép ajtódísz minden évszakban remek választás, így ősszel is. Ekkor részesítsük előnyben a szezon fő színeit, azaz a narancssárgát, a barnát, a zöldet – tehát bármelyik földszínt. A koszorút megvásárolhatjuk boltban is, de természetesen mi magunk is elkészíthetjük, így tényleg egyedi lesz. Használjunk különféle terméseket, szárított leveleket és tököket is hozzá.

Ötlet 3 – Lámpások

Míg halloweenkor a faragott tökökkel világítjuk meg a bejáratot, az azt megelőző és utána következő időszakban válasszunk erre a célra szép lámpásokat. Ezekbe tehetünk igazi gyertyát, fényfüzért vagy LED-gyertyát. Természetesen a lámpások mellé is tehetünk tököket vagy krizantémokat, így még hangulatosabb lesz a végeredmény.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.