Őszi díszben pompázó bejárat – 3 bámulatos dekorációs ötlet

Őszi díszben pompázó bejárat – 3 bámulatos dekorációs ötlet

Rengeteg ötletet lehet találni arra, hogyan csalogassuk be az őszt az otthonunkba. Házunk bejáratának dekorálásáról azonban sokkal kevesebb szó esik, pedig erről sem lenne szabad megfeledkeznünk! Cikkünkben összegyűjtöttünk pár szuper ötletet, melyeket bárki könnyedén kivitelezhet.

Ötletládához ad!

Ahhoz, hogy őszies hangulatú legyen a bejáratunk, nincs szükségünk túl sok dekorációra. Az alábbi 3 ötletünk külön-külön is megállja a helyét, de akár ötvözhetjük is egymással. Egy biztos, bármelyik verzió mellett döntünk, a mi bejáratunk lesz a környéken a legszebb.

Ötlet 1 – Tökök

Az ősz mindig egyet jelent a lehulló levelekkel és a tökkel! Ezért nem is olyan meglepő az első ötletünk, amihez mindössze tökökre van szükségünk. Arra ajánlott figyelnünk, hogy ne ugyanolyan fajtájú tököket válasszunk a dekorációhoz, hanem mindegyik legyen különböző, így sokkal szebb lesz a végeredmény. A tököket egyszerűen helyezzük egymásra vagy egymás mellé, és már el is készültünk.

 Ötlet 2 – Ajtódísz

Egy szép ajtódísz minden évszakban remek választás, így ősszel is. Ekkor részesítsük előnyben a szezon fő színeit, azaz a narancssárgát, a barnát, a zöldet – tehát bármelyik földszínt. A koszorút megvásárolhatjuk boltban is, de természetesen mi magunk is elkészíthetjük, így tényleg egyedi lesz. Használjunk különféle terméseket, szárított leveleket és tököket is hozzá.

Ötlet 3 – Lámpások

Míg halloweenkor a faragott tökökkel világítjuk meg a bejáratot, az azt megelőző és utána következő időszakban válasszunk erre a célra szép lámpásokat. Ezekbe tehetünk igazi gyertyát, fényfüzért vagy LED-gyertyát. Természetesen a lámpások mellé is tehetünk tököket vagy krizantémokat, így még hangulatosabb lesz a végeredmény.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Neked készítettem VI. – Csodaszép ékszertartó doboz fillérekből

Nem biztos, hogy a legcsillogóbb a legjobb, és nem csak vagyonokért lehet szívhez szóló ajándékot adni. Szóljon az idei karácsony a valódi törődésről! Ebben szeretnénk most segíteni. Az adventi időszakban sorra hozunk olyan ajándékötleteket, amit odahaza, minimális kiadással, de annál nagyon szeretettel mi magunk is életre kelthetünk. Neked készítettem – szeretettel.

Tipp Zuzmófal készítése házilag – Furcsa, modern és látványos dekoráció

A zuzmófal készítése házilag is megoldható, ha tisztában vagyunk pár alapvető szabállyal az elkészítése és gondozása kapcsán. A legjobb helyen jársz, ha te is szeretnéd a természet csodaszép darabjával feldobni az otthonod.

Otthon Bérelt lakásból igazi otthon – Nikinek sikerült!

Amikor valaki nem saját tulajdonú, hanem bérelt ingatlanban álmodja meg otthonát, gyakran nem is igazán szabja magára a tereket és a stílust. Niki viszont úgy döntött, valóban hozzá illő zugra vágyik, és Bíró Andrea lakberendező segítségével meg is valósította elképzelését.

Tipp Magad készítette dísz a karácsonyfára: aranyos csillagok sótésztából

Ne tévesszen meg, hogy ehhez a DIY projekthez sótésztára van szükség. Nem süteményt fogunk készítünk, hanem karácsonyi díszeket, amik akár kulcstartóként is megállják a helyüket.

Tipp Tedd fel úgy az égősort a karácsonyfára, ahogy csak a profik tudják

Lehet bármennyi dísz is egy karácsnyfán, igazán az égősortól lesz szép. Segítünk, hogy ezzel idén már ne legyen problémád.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin