Forrás: Getty

Még több ütős 2024-es hálószobatrend

Hangsúlyos tapéta

Mi az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy szemet gyönyörködtető színnel és mintával töltsd meg a hálószobádat? Egy gondosan kiválasztott, ugyanakkor merész tapéta! Újra hódítanak azok a minták, amik világos rétté, hegyes-völgyes tájjá vagy bármilyen figyelemfelkeltő oázissá varázsolják a szobát. 2024-ben valóra válthatod a legmerészebb hálószobai tapétaálmod!

Kék színpaletta

Nemcsak a meleg színek jöttek divatba, hanem a hidegek királynője, a kék is. Tulajdonképpen a kék összes árnyalata trendi, és ha meleg tónusokkal és természetes textúrákkal kombinálod, nem kell hűvös összhatástól tartanod. Lehet kék a fal, a burkolat vagy akár az ágy is – mintha csak a tengerben vagy a felhők fölött lebegnél.

Még több ütős 2024-es hálószobatrend
Forrás: Getty

Tökéletes rétegzés

2024-ben minden a rétegezésről szól, akár a színek, akár az anyagok terén. Vagyis bátran kerülhet színre szín, mintára minta. A lényeg az összhatás és az otthonosan meleg hangulat. A selyem és a bársony kontrasztja ugyanúgy izgalmas, mint a kőé és a rattané, vagy éppen a hideg és a meleg árnyalatoké.

Még több ütős 2024-es hálószobatrend
Forrás: Getty

Hatalmas ágytámla

Egy hatalmas ágytámla nem csupán a kényelmet szolgálja – hiszen ülő helyzetben is nyugodtan nekitámaszkodhatsz –, hanem esztétikailag is fontos eleme a hálószobának. 2024-ben eljött a minden eddiginél magasabb és szélesebb ágytámlák ideje, amik akár hangsúlyos színben vagy mintában is pompázhatnak, a feltűnő anyagról nem is beszélve!

Egy kis személyesség

Hogy mi a különbség egy lakberendezési inspirációnak használt, vagyis gyönyörű, de „steril” hálószoba és egy olyan hálószoba között, amit tényleg otthonosnak érzel? A személyesség, amit elsősorban olyan tárgyakkal, csecsebecsékkel vagy fényképekkel érhetsz el, amikhez emlékek fűződnek. Ezek kerülhetnek a falra, a polcokra vagy akár az éjjeliszekrényre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.