Forrás: Getty

Lakástrendek a 80-as évekből – Ezek élik ismét fénykorukat

Pasztellszínek

Rózsaszín, világoskék, zöld: a pasztellszínek rendkívül kedveltek voltak a 80-as évek elején, így minden lakásban feltűntek valamilyen módon. Legyen szó párnahuzatokról, vázákról, gyertyatartókról vagy akár bútorokról, 2022-ben ezek ismét ilyen színekben pompázhatnak. Frissességet varázsolnak a szobába, továbbá kontrasztot képeznek az életterünk többi berendezésével.

Feltűnő minták

Míg az utóbbi években nem voltak annyira kedveltek a minták, hiszen előtérbe kerültek a visszafogottabb, egyszínű dekorációk, addig 2022-ben ez teljesen megváltozik. No, nem a csíkok és kockák élik ismét a fénykorukat, sokkal inkább a leopárd- és zebraminta, illetve az absztrakt formák.

Lekerekített sarkok

A szögletes formák már ideje már lejárt! Ez igaz mind a bútorokra, mind a dekorációkra. Az íves és lekerekített vázák, tükrök és lámpák játékosságot varázsolnak a helyiségbe, továbbá tökéletes kontrasztot képeznek a lakás azon elemeivel, melyek még inkább sarkosak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.