Forrás: Getty

Konyhafelújítás előtt állsz? Inspirálódj cikkünkből!

1. Kortárs kék konyha

Nem is tudjuk, mit imádunk ebben a konyhában jobban: a trendi fekete-fehér csempéket, vagy a kék konyhaszekrényeket. Mindez még jobban mutat az aranyozott kiegészítőkkel és a növényekkel. Nem kell nagy konyhafelújítás, hogy a mi főzőterünk is így nézzen ki, hiszen akár mi magunk is lefesthetjük a meglévő bútorainkat.

2. Menta zöld

Rajongsz a zöld színért és a trendi megoldásokért? Akkor ez a menta színű konyha a tökéletes inspiráció számodra, amit akár egy hétvégi DIY projekt keretén belül is megvalósíthatsz. A konyhaszekrények ajtajai és a csempék is átszínezhetők speciális festékekkel vagy fóliákkal.

3. Világos, bohém konyha

Ha a letisztult, nem feltűnő konyhákat kedveled, akkor válaszd az egyszerű, de annál látványosabb világos, bohém konyhát. A fa és a fehér szín dominál az egész térben, a cserepes növények pedig kötelező kiegészítők. A bohém konyha sokak nagy kedvence, hiszen kifejezhetjük általa egyéniségünket, miközben otthonos hangulatú főzőteret kapunk.

4. Rusztikus konyha

Nem szereted a túl szabályos, steril dizájnt? Ebben az esetben a rusztikus konyha lesz számodra a tökéletes választás, hiszen ez az irányzat a „tökéletes tökéletlenség” megfelelője. Otthonos, egyedi, nem veszik el benne a személyiségünk, mégis takaros az összkép. Kell ennél több?

5. A klasszikus fehér

A fehér konyhák körüli láz nem csillapodik, ezért muszáj volt erre is példát hoznunk. A teljes fehér konyhák már lecsengőben vannak, a lakberendezők barna és fekete kiegészítőkkel törik meg az egyhangúságot. A végeredmény kétségkívül szemet gyönyörködtető, nem lehet vele melléfogni.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.