Forrás: Getty

Íme azoknak az árnyalatoknak a listája, amelyek a leginkább passzolnak a barnához

A barnát sokszor (hibásan) unalmasnak és egyhangúnak tartjuk a lakberendezésben. Ennek talán az az oka, hogy a fa bútorok miatt igen gyakori szín az otthonunkban. Azonban a megfelelő árnyalatokkal kombinálva szuperül tud mutatni, igazán hangulatos, otthonos vagy éppen elegáns atmoszférát kaphatunk általa. Íme azoknak az árnyalatoknak a listája, amelyek a leginkább passzolnak a barnához.

1. Fehér

Nem meglepetés, hiszen a fehér minden színnel passzol. A barnának azonban minden árnyalatával különösen jól néz ki: a sötét barna fehér környezetből még inkább kitűnik, a világos barnával pedig kellemes, visszafogott végeredményt kapunk.

2. Kék

Nem mindennapi megoldás a barna-kék színpár, pedig nagyon ütős eredményt lehet vele elérni. Egyszerre klasszikus és trendi, lendületes és nyugodt. Sőt, kivitelezni is egyszerű, ha barna bútoraink vannak, csupán kék függönyre, díszpárnára vagy terítőre lesz szükségünk.

3. Sárga

Ha igazán meleg és otthonos hatást szeretnénk elérni, nem kérdés, hogy a sárgát kell a barna mellé választanunk. A végeredmény mindenképp vidám lesz, és szinte bármilyen lakberendezési stílushoz bátran választhatjuk ezt a színpárt.

4. Türkiz

Úgy érzed, a sok sötét barna bútorod miatt túl komor otthonod hangulata? Dobd fel az összképet néhány türkiz kiegészítővel, és komorságnak nyoma sem lesz a lakásban.

5. Smaragdzöld

A lakberendezők kedvenc kombinációja a barna-smaragdzöld, ha az elegáns és modern kép a cél. A barna bútorok kitűnnek a smaragdzöld háttér segítségével, ezért egy-egy szebb bútordarabra extra hangsúlyt fektethetünk ezzel a színkombóval.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.