Forrás: Getty

Így dekoráld az otthonod őszi falevelekkel

1. Faláda és levelek

A tálaló vagy kis asztal tökéletes helyszín az őszi dekorációnak. Ha szereted a természetközeli vagy minimalista megoldásokat, akkor váza helyett dobd faládába az őszi leveleket, és tedd a ládát a többi őszi dekoráció mellé.

2. Levelek a vázában

A konyha általában kimarad az őszi dekorálásból, ez azonban öreg hiba. A falevelek vázában, szépen elrendezve szuper jól tudnak mutatni akár a konyhapulton, akár a konyhaszigeten.

3. Őszi asztali dísz

Ősszel ismét előkerülnek a gyertyák és a fények, amik szuperül mutatnak asztali díszként. A műlevelek helyett igazi levelekkel dekoráljuk az asztalt, hiszen sokkal autentikusabb lesz az őszi hangulat. Vigyázzunk az elrendezéssel, hogy a gyertya lángja fel ne gyújtsa a leveleket.

4. Ajtódísz

Ha DIY projektet keresel egy esős őszi délutánra, akkor ragadj ragasztópisztolyt, és készíts ajtódíszt! A préselt falevelek se maradjanak ki a koszorúból, hiszen nélkülük unalmas és kopár lenne a végeredmény.

5. Korlát dekor

A lépcső korlátja a karácsonyi dekoráció egyik főszereplője, ám nem csak ünnepi boákkal lehet feldíszíteni. Gyűjts sok-sok őszi falevelet, amiket vagy fűzz fel, vagy egyesével akassz a lépcső korlátjára.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.