Gardróbsziget – 2022 újabb kedvence, amiért bolondulnak a lakberendezők

Gardróbsziget – 2022 újabb kedvence, amiért bolondulnak a lakberendezők

Ha Te is azon szerencsések közé tartozol, akiknek gardróbszobája van, 2022 újabb kedvence neked is beválhat: ez a gardróbsziget. De mi is az a gardróbsziget, mire jó, mik az előnyei? Cikkünkből kiderül.

Ötletládához ad!

Mi az a gardróbsziget?

A gardróbsziget nevében és funkciójában is hasonlít a konyhaszigetre. A szoba közepén helyezkedik el, benne tárolási funkciókkal, mindemellett pedig mutatós kiegészítő. Vannak kisebb és nagyobb változatai is, ezért azok is bátran választhatják, akinek nem túl tágas a gardróbszobájuk. A gardróbsziget számos előnnyel rendelkezik, ezeket vesszük sorra alább.

A gardróbsziget előnyei:

  • Hétköznapi tárolás

A gardróbszekrények mélyén a szezonális, ritkán használt ruhadarabok kapnak helyet elsősorban, ezért nehézkes lehet a hétköznapi tárolást is kialakítani. Ha nem kellően nagy a gardrób, akkor felmerülhetnek helyproblémák a tárolásban, erre pedig jó megoldást kínál a gardróbsziget. A fiókjaiban egyszerűen, átláthatóan lehet tárolni a fehérneműket, pizsamákat, kötött pulcsikat vagy bármit, amit nem felakasztva kell tartani.

  • Kiegészítők is helyet kaphatnak

Ha te is bővelkedsz kiegészítőkben, akkor ismered a tárolásuk nehézségeit. A nyakláncok, nyakkendők, fülbevalók könnyen összegabalyodnak, és átláthatatlanná válnak. Ezt próbálja megoldani az üveglapos gardróbsziget. A legfelső polcok ugyanis kis elválasztókkal van felszerelve, ezért mindennek meglehet a maga helye.

  • Sminkasztal

Sokan sminkasztalként használják a gardróbszigetet, hiszen erre is kiváló. A fiókok egy részét használhatjuk a smink- és bőrápolási termékek és eszközök tárolására, így egy helyen mindent meg tudunk oldani reggelente.

  • Mutatós lakberendezési tárgy

A dekoratív gardróbsziget csak úgy árasztja magából a luxus érzést, ezért ha szívesen fektetünk modern, látványos megoldásokba, mindenképp megéri beszerezni. Ha a sziget önmagában nem dobja fel eléggé a teret, szerezzünk be rá pár kiegészítőt mellé, hogy otthonos hatást érjünk el.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Váltsd valóra lakásálmaidat a Fundamentával.
Megnézem
Bezárom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Promóció Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet

Az energia nagy kincs, és nem olcsó mulatság. Nincs hát más választásunk, muszáj okosan bánni vele. Mutatjuk is, hogyan.

Tipp 4 lakberendezési tárgy, amivel energiát spórolhatsz

Az idei őszi és téli szezonban minden a spórolásról szól. Nem meglepő, hogy mindenki különböző trükkökkel próbálja csökkenteni a fogyasztást. Jelen esetben azt szeretnénk bemutatni, hogy bizonyos lakberendezési tárgyakkal is spórolhatsz az energián.

Otthon Lakberendezés csavarokkal – És happy enddel

Egy otthon kialakításánál biztosan előfordulnak meglepetések, és az már csak a kreativitáson és a fantázián múlik, hogy ezeket a javunkra fordítsuk. Anya és fia költözését több újratervezés is megelőzte, visszatekintve azonban minden úgy lett jó, ahogy alakult.

Stílus Ez az 5 lakberendezési trend már lejárt lemez

A trendek mindig jönnek és mennek, a lakberendezők pedig időről időre összegzik, mik nem tartoznak már a divatos kategóriába. Így történt ez 2022-ben is, mi pedig tolmácsoljuk a lakberendezők ítéletét. Eláruljuk, melyik trendek mellett nem voksolnának már (legalábbis egy ideig) a profik.

Stílus Lehet, hogy neked nem való a kék a lakberendezésbe? Íme, 5 árulkodó jel

A kéket a lakberendezés örök kedvencének tartják, hiszen rengeteg fajta időtálló megoldást lehet ezzel a színnel megvalósítani. Azonban nem mindenki egyforma, így megeshet, hogy hozzád vagy a te lakásodhoz egyáltalán nem passzol. Ne érezd emiatt rosszul magad, csupán ismerd fel időben, nehogy megutáld az otthonod.

Tipp Állandóan hideg van a lakásban? Ez a 4 leggyakoribb ok

Egy hideg lakás nem csak kellemetlen és bosszantó, de hosszútávon még káros is az ingatlanra nézve. Épp ezért annyira fontos, hogy mielőbb kiderítsd, mi okozza ezt a problémát.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin