Forrás: Getty

Gardróbsziget – 2022 újabb kedvence, amiért bolondulnak a lakberendezők

Mi az a gardróbsziget?

A gardróbsziget nevében és funkciójában is hasonlít a konyhaszigetre. A szoba közepén helyezkedik el, benne tárolási funkciókkal, mindemellett pedig mutatós kiegészítő. Vannak kisebb és nagyobb változatai is, ezért azok is bátran választhatják, akinek nem túl tágas a gardróbszobájuk. A gardróbsziget számos előnnyel rendelkezik, ezeket vesszük sorra alább.

A gardróbsziget előnyei:

  • Hétköznapi tárolás

A gardróbszekrények mélyén a szezonális, ritkán használt ruhadarabok kapnak helyet elsősorban, ezért nehézkes lehet a hétköznapi tárolást is kialakítani. Ha nem kellően nagy a gardrób, akkor felmerülhetnek helyproblémák a tárolásban, erre pedig jó megoldást kínál a gardróbsziget. A fiókjaiban egyszerűen, átláthatóan lehet tárolni a fehérneműket, pizsamákat, kötött pulcsikat vagy bármit, amit nem felakasztva kell tartani.

  • Kiegészítők is helyet kaphatnak

Ha te is bővelkedsz kiegészítőkben, akkor ismered a tárolásuk nehézségeit. A nyakláncok, nyakkendők, fülbevalók könnyen összegabalyodnak, és átláthatatlanná válnak. Ezt próbálja megoldani az üveglapos gardróbsziget. A legfelső polcok ugyanis kis elválasztókkal van felszerelve, ezért mindennek meglehet a maga helye.

  • Sminkasztal

Sokan sminkasztalként használják a gardróbszigetet, hiszen erre is kiváló. A fiókok egy részét használhatjuk a smink- és bőrápolási termékek és eszközök tárolására, így egy helyen mindent meg tudunk oldani reggelente.

  • Mutatós lakberendezési tárgy

A dekoratív gardróbsziget csak úgy árasztja magából a luxus érzést, ezért ha szívesen fektetünk modern, látványos megoldásokba, mindenképp megéri beszerezni. Ha a sziget önmagában nem dobja fel eléggé a teret, szerezzünk be rá pár kiegészítőt mellé, hogy otthonos hatást érjünk el.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.