Forrás: Getty

Fehér fürdőszoba ötletek képekkel – Az elegáns és a modern tökéletes keveréke

Miért jó a fehér fürdőszoba?

Bár a fehér egyszerű szín, csodákra képes a lakberendezésben. Ez a letisztult árnyalat nyugalommal teli, makulátlan hatást ér el a fürdőszobában, ezért mindenképpen megéri a fehér fürdőszoba mellett voksolni. Előnye, hogy a tiszta, fehér alapra rengetegféle dekoráció és kiegészítő közül lehet válogatni, ráadásul mindig modern hatást érhetünk el vele. Arra is lehetőséget biztosít, hogy játszunk a formákkal, mintákkal, textúrákkal. Hogyan valósítják meg ezeket a profik? Mutatjuk a legjobb megoldásokat.

Fehér fürdőszoba ötletek képekkel:

  • Minimalista kiegészítők

Mint említettük, a fehér fürdőszoba legnagyobb előnye, hogy pofonegyszerűen, néhány kiegészítővel lehet változtatni a stílusán. Természetet idéző dekorációval, például pampafűvel minimalista hatást érhetünk el. Törekedjünk a letisztult végeredményre, ne zsúfoljuk túl a teret, cserébe fényes és tágas fürdőszobát kapunk.

  • Luxus fürdő

A luxus szó hallatán nem véletlenül ugrik be legtöbbünknek a márvány anyag, hiszen csakúgy, mint régen, napjainkban is a fényűzést jelenti. A pompa kedvelőinket egyértelműen a hófehér, márványos fürdőszoba lesz a befutó, akár kis mértékben, akár a fürdőszoba egészében választjuk ezt az anyagot.

  • Játékos megoldás

Ki mondta, hogy a fehér fürdőszoba nem lehet játékos? Törjük meg az egyhangúságot jópofa motívumokkal, színfoltokkal, különleges formájú vagy mintájú csempékkel. Lakberendezési weboldalakról rengetegféle csempematrica beszerezhető, illetve egy kis kézügyességgel szabad kézzel is formázhatunk egyedi mintákat.

  • Arany kiegészítők

Hogyan lehet egy lépéssel luxust hatást elérni egy egyszerű fehér fürdőszobában? Vigyünk bele aranyat! Nem, nem szó szerint kell 24 karátos kiegészítőket beszerezned, elég, ha csak arany hatású fogantyúkat, poharat, csapot szerzel be. Ez a megoldás nem igényel extra dekorációt sem, hiszen egy-két zöld növénnyel elérhetjük a tökéletes egyensúlyt az elegancia és a modernség között.

  • Bohém életérzés

Távol áll tőled a túl steril, fényűző összhatás? Számodra is jelentkezünk megoldással! A fehér fürdőszoba ugyanis nem csak a modern és az elegáns dizájn számára rendelkezik tökéletes alappal, de néhány futónövénnyel, fekete fugával és fa kiegészítővel megidézhetjük benne a bohém életérzést is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.