Forrás: Getty

Ezek a modern ebédlő falszínek tartoznak most a trendi kategóriába

Visszafogott ebédlő falszínek:

  • Törtfehér

A steril, hófehér árnylat már leszállóágban van, helyette inkább a törtfehér szín tör utat magának. Sokkal barátságosabb a tiszta fehérnél, ráadásul kevésbé érzékeny a fröccsenésekkel és más szennyeződésekkel szemben. Különösen szuper választás olyan ebédlőbe, ahol az étkezőasztal és a székek színesek, ezért visszafogott árnyalatot kell melléjük választani.

  • Halvány bézs

A most trendi kategóriába tartozó ebédlő falszínek közül már jónéhány volt menő, aztán régimódi, majd most ismét divatos. A halvány bézs is ezek közé az árnyalatok közé tartozik, főleg natúr színekkel és fa bútorokkal keverve. Visszatérése elsősorban a minimalizmus előretörésének köszönhető, hiszen a bézs tökéletes választás a stílus kedvelői számára.

  • Világos szürke

A világos szürke ismét trendi, de nem úgy, hogy az egész szoba színét ez az árnyalat adja. Az új divat szerint csak egy falat kennek szürkére, a többi fal hófehér vagy törtfehér árnyalatot kap. Mivel ez a falszín-kombináció önmagában is elég mutatós, a további dekorációt sem kell túlzásba vinni: elég egy-két kép vagy tükör a falra.

Élénk ebédlő falszínek:

  • Fekete-fehér

A fekete-fehér párost nem sokan merik bevállalni az ebédlőbe, ám aki mer, az nyer, hiszen nagyon ütős a végeredmény. Kifejezetten modern megoldás, amit világsztárok is előszeretettel alkalmaznak saját otthonukban. Mivel elég sötét szín a fekete, ezért lehetőleg minél világosabb bútorokkal kombináljuk, hogy ne legyen barátságtalan az összhatás.

  • Olívazöld

Itt az idő, hogy az olíva ne csak az ebédlőasztalon kapjon helyet, hanem a falak színeiben is megjelenjen. Tipikus meleg árnyalat, szuper hangulatot kölcsönöz bármilyen helyiségnek, miközben modernebb megoldás, mint a barna vagy a sárga.

  • Királykék

Elegáns, modern, trendi – mi kell még? Ha valami igazán különleges megoldásra vágysz az ebédlőben, akkor válaszd a királykéket falszínnek. Előnye, hogy a búrotoktól függően változhat a szoba összhatása: modern, mai darabokkal is populáris lesz, azonban ha régi, de annál mutatósabb fa étkezőszettünk van, akkor végtelenül elegáns eredményt érhetünk el.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.