Forrás: Getty

Ez a 3 legtrendibb és 3 legdivatjamúltabb dekoráció idén nyáron

Jött…

Mermaidcore

A korábbi évek trendi motívumait idén lecserélik a kagylók, illetve minden olyan tárgy, ami összefüggésbe hozható a hableányokkal és az óceán mélységével. Utóbbiak egyébként nem csak a lakásdekorációk terén kapnak központi szerepet, hanem a divatban is.

Aszimmetrikus tükrök

Idén nyáron az aszimmetrikus tükrök kerülnek előtérbe, melyek rendkívül elegánsak és stílusosak, így minden szobát felértékelnek. Az organikus formák alapvetően rendkívül trendik, így egy ilyen tükörrel biztos, hogy nem lövünk mellé.

Terrazzo

A terrazzo már több éve jelen van, és idén sem kerül le a trendek listájáról! Bármit beszerezhetünk ilyen mintával, legyen szó tányéralátétről, bögréről, vázáról, lámpákról vagy dohányzóasztalokról.

… ment

Flamingó és ananász

Ahogy már fentebb is említettük, idén nyáron az óceánhoz köthető motívumok a legkeresettebbek, ami egyben azt is jelenti, hogy búcsút kell intenünk a flamingóknak és ananászoknak, melyekbe az utóbbi években mindenhol belebotlottunk.

Keretezett tükrök

Nemrég még elképzelhetetlennek tűnt, hogy valaha kimennek a divatból a keretezett, főleg rattan keretű tükrök, de idén ez is megtörtént. Az utóbbi 1-2 évben főleg a rattan volt nagy sláger, de 2021-ben ennek a trendnek is leáldozott.

Márvány

Tény, hogy a márvány egy igazán klasszikus anyag, ami valószínűleg mindig kedvelt lesz, ennek ellenére 2021 nyarán lejjebb csúszik a népszerűségi listán. Intsünk tehát búcsút a márványból készült dekorációknak, és nyissunk inkább az új trendek felé. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.