Forrás: Getty

Ennek a színnek idén semmi keresnivalója az otthonodban!

Vigyázat!

Az otthonod egy olyan helynek kell lennie, ahova szívesen mész haza, ahol jól érzed magad, és teljes mértékben ki tudsz kapcsolódni. Ebben nagy szerepük van a színeknek, és nem csupán a falakon, hanem a bútorokon és a dekorációkon is. Ha a lakásodban nagyrészt színes és feltűnő árnyalatok uralkodnak, akkor ez egy idő után zavaróvá válhat, de az ellenkezője sem jó, hiszen a sötét és visszafogott árnyalatok unalmasak. A szakemberek épp ezért azt javasolják, hogy idén mindenféleképp kerüld a szürke színt, ugyanis ez az árnyalat csak rossz hangulatot vált ki. Erre pedig senki sem vágyik, főleg nem az otthonában. Míg pár éve rendkívül trendik voltak a szürke dekorációk, addig 2023-ban már ódivatúnak számítanak. Ha mindenféleképp meg szeretnéd akadályozni, hogy unalmas és borús legyen a lakásod, és sokkal inkább arra vágysz, hogy pozitív hangulatú legyen, akkor fogadd meg a tanácsunkat!

Ezeket a színeket részesítsd előnyben!

A vidám árnyalatok remek választásnak bizonyulnak, hajókedvre vágysz. A különböző zöldek és a terrakotta pedig pont ilyen hatású. Ezazonban nem azt jelenti, hogy az összes falnak ilyen árnyalatokban kellpompáznia. Már azzal is bevarázsolhatod például a zöldet az otthonodba, hanagyobb hangsúlyt fektetsz a szobanövényekre. Az olyan intenzív színeket, minta sárga és a piros azonban csak mértékkel használd, még annak ellenére is, hogysokkal szebbek a szürkénél, ugyanis egy idő után irritálhatják a szemet. Éppezért inkább csak dekorációk formájában köszönjenek vissza.

Egy zöld konyha például ilyen jól nézhet ki: 

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát

                        

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.