Forrás: Getty

Csodaszép erdei kabinok, amiket neked is látnod kell

1. Hangulatos fekete házikó

Egy erdő mélyén lévő kunyhóhoz talán a fekete lenne az utolsó szín, amit magunktól választanánk. Ám ez a házikó bebizonyítja, hogy az elegáns fekete itt is jól mutat. A faelemek és a sötét szín tökéletesen vegyíti a rusztikus hangulatot és az eleganciát. 

2. Különleges alakú apró ház 

Az apró házak – vagy ahogyan angolul hívják: “tiny home”-ok – koncepciója az erdei kabinokra vezethetők vissza. Az apró házak nagyon pici alapterülettel rendelkeznek, és többfunkciós bútorokkal vannak berendezve helyspórolás céljából. Ma már ráadásul nem csak klasszikus háromszög formában, hanem sok más érdekes alakzatban találkozhatunk tiny home-mal. 

3. Villa az erdő mélyén

Az erdei házak között nem csak minimalista és rusztikus stílussal találkozhatunk, akad néhány igencsak fényűző megoldás is. Ez a hófehér villa félúton van a nyüzsgő pompa és a természet nyugalma között, ezért mindenki jól érezné magát benne. 

4. Klasszikus háromszög ház erkéllyel

A háromszög házak az erdei kabinok hatására terjedt el, ugyanis a kis faviskóknak muszáj volt háromszög tetőt készíteni, hogy a vastag hótakaró lecsússzon róluk. Ez nagyon fontos szempont, hiszen a házikó szerkezete nem bírná el a hó súlyát. 

5. Fényes kis ház

Sokan azért ódzkodnak az erdei házikóktól, mert sötétnek és zegzugosnak ítélik őket. Ez igaz is volt a régi kabinok esetében, ám a modern építésű erdei házak már óriási ablakokkal készülnek, hogy fényes legyen a beltér. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.