Forrás: Getty

Az Instagram legkreatívabb kutyaházai – Ezeket látnod kell!

2 kutya, 2 szint

Egy kutyának elegendő lenne egy egyszintes ház mindenféle luxus nélkül? A képen látható 2 kutyus gazdája szerint semmiképp, ezért a kutyaház tetejére még egy teraszt is épített. Így kiskedvencei a tájat is élvezhetik, amikor épp nincs más dolguk.

Halas társaságban

Egy macska minden bizonnyal nem tudna egy ilyen helyen pihenni, de egy kutya biztosan remekül érzi magát ebben az akvárium házikóban, hiszen sosincs egyedül. Elalváskor pedig nem a bárányokat számolja, hanem a halakat.

Tipi sátor

Ez a megoldás rendkívül trendi! Míg a gyerekes szülők a gyerekszobába vesznek indián játéksátrat, a kutyatulajdonosok a kiskedvencüket lepik meg eggyel. Ennél a sátornál pedig külön érdemes kiemelni, hogy a készítő még a színeket is a kutya szőréhez illően választotta meg.

A természet kedvelői

Ennél a háznál első körben a szín tűnik fel, de azután hamar a tetőn található kiskert került az érdeklődésünk középpontjába. Lapostetőkön előszeretettel alakítanak ki kerteket az ingatlantulajdonosok – de kutyaházon még nem láttunk ilyet.

Boho stílus

Ránézünk erre a képre, és rögtön lazulni támad kedvünk. A párna színe, mintázata és a függöny olyan hatást keltenek, mintha egy wellness oázisban pihenné ki a tacskó a hétköznapok fáradalmait.

Ház a házban

Ilyen megoldással is ritkán lehet találkozni. Ennek a kutyaháznak a tulajdonosa nagyon elégedett lehet, hiszen nemcsak egy saját háza van, de kapott egy kicsi lámpát is, hogy sötétben is megtalálja a bejáratot, illetve még az ünnepi díszítésről sem feledkeztek meg a gazdik. Ez ám a főnyeremény!

2 kutya, 2 lakókocsi

Valószínűleg kevés kutya mondhatja el magáról, hogy egy lakóautó tulajdonosa, így ez a két eb is nagyon szerencsésnek érezheti magát. Otthonuk rendkívül stílusos és még mobil is, így akkor sem kell mellőzniük a kényelmet, amikor elutaznak a gazdikkal.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.