Forrás: Getty

Tökéletes otthon kellékei – A komfortos&mutatós élettér

Tökéletes otthon kellékei – Kényelem

1. Bolyhos pléd: Filmezéskor vagy egy jó könyv olvasásakor elengedhetetlen, hogy egy bolyhos pléd melege alatt kapcsolódjunk ki a kanapén. Nem csak a nappaliba kell egyet beszereznünk, de az erkélyre vagy teraszra is, hogy a kellemesen hűvös nyári estéken se fázzunk.

Tökéletes otthon kellékei – A komfortos&mutatós élettér
Forrás: Getty

2. Puha párna: Szintén a kanapén töltött estéket tehetjük kényelmessé pár puha díszpárnával. Tehát nem elég csak kinézet alapján választani, a kényelmet is vegyük figyelembe vásárláskor.

3. Légtisztító: Sajnos sokan még mindig nem foglalkoznak az otthonuk levegőjének minőségével, pedig nem csak a kényelmünk, de az egészségünk érdekében is ajánlott erre ügyelni. Ebben segít egy minőségi légtisztító, amely gondoskodik az ideális páratartalomról, plusz kiszűri a benne szálló port, koszt és elhalt hámsejteket.

4. Gyertya: Az otthoni kényelemhez és kikapcsolódáshoz hozzátartoznak a kellemes illatok. Néhány gyertyával kellemes, otthonos atmoszférát teremthetünk a lakásban.

Tökéletes otthon kellékei – A komfortos&mutatós élettér
Forrás: Getty

5. Szúnyogháló és sötétítő rendszer: A tökéletes otthon kellékei esetében a kevésbé mutatós, de annál hasznosabb a szúnyogháló és a függöny, melyek hiányában bizony lehetetlen komfortos otthont kreálni.

Tökéletes otthon kellékei – Dekoráció

1. Növények: Nem véletlenül kerültek a növények a dekorációs lista élére, hiszen minden stílusú otthonban jól mutatnak, és bizonyítottan pozitív hatással vannak a hangulatunkra.

2. Dekortálcák: Mindig irigykedve nézed a tökéletes otthonokat? Közben te hiába díszíted az asztalt, valahogy sosem az igazi? Szerezz be tálcákat a dekorációk alá, melyeket több helyen is használhatsz az otthonodban. Hidd el, így már kerek lesz az összhatás.

Tökéletes otthon kellékei – A komfortos&mutatós élettér
Forrás: Getty

3. Faldekor: Egy kép se lóg sehol, és még csak tapétával sincs díszítve a fal? Nem csoda, hogy kopárnak tűnik a felület. Díszítsd a falat tapétával, lebegőpolccal vagy festményekkel.

4. Dekortál vagy váza: Szintén kötelező dekorelem a tökéletes otthonokban a váza és a dekortál. Szezonálisan tudjuk cserélni bennük a növényeket vagy a potpourrit, emellett szinte bárhová tehetjük őket, jól fognak mutatni.

5. Fényképek: Egy otthon sem tökéletes személyes képek nélkül. Szerezzünk be trendi kereteket, és töltsük meg azokat nyaraláson, jeles napokon vagy ünnepekkor készült fotókkal.

Tökéletes otthon kellékei – A komfortos&mutatós élettér
Forrás: Getty
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.