Forrás: Getty

A fa sosem megy ki a divatból: így dekoráld természetközeli módon az otthonod

1. Dekortálca

Manapság nem elég az asztaldíszeket magukban kitenni, az igazán látványos végeredményhez kell dísztálca is. Rengeteg variáció létezik a fára, így garantáltan találunk olyat, ami igazán passzol a nappaliba vagy étkezőbe. Van fonott, klasszikus fa mintájú vagy esetleg fehérre festett fa tálca is.

2. Mini szobrok

A jópofa figurákkal és mintás kis szobrokkal az a baj, hogy gyorsan kimennek a divatból – kivéve persze, ha fából készültek. A fa kiegészítőknek még a legmodernebb otthonokban is helye van, ezért nem kell attól félnünk, hogy ósdivá válnak pár év alatt.

3. Csillár

Bizony-bizony, a csillár nem csak üvegből vagy fémből készülhet. A lakberendezők szerint a klasszikus csillárok kora lejárt, és itt az ideje valami újdonságot létrehozni. A fa deszka is szolgálhat csillárként, pontosabban annak vázaként, amire rátekerjük a lámpákat. Garantáltan egyedi és sok-sok éven át divatos darab lesz.

4. Lambéria

A lambériának számos előnye van. Költséghatékony faldekoráció, ami megvédi a festést és a falat is. Tökéletes megoldás, ha az unalmas falfelületet visszafogott módon dobnád fel. A lambéria is sok színben és mintában kapható, ezért a lakás bármelyik pontjára beilleszthető.

5. Virágtartó

Minek költenél sok pénzt drága virágtartókra, amikor egy olcsó faláda is ugyanolyan jól funkcionál? Sőt, kifejezetten stílusos is, és tökéletesen passzol a növényekhez. A bohém stílusú otthonokban alapdarab, de a modern farmház vagy skandináv irányzatú lakásokba is tökéletesen illik.

6. Bútorok

A régi, nagy méretű, nehéz fabútorok helyett ma már a kisebb, akár rattan szekrények a befutók. Ugyanolyan természetközelik, mégis könnyedebbek, és jobban illeszkednek a modern esztétikus kategóriába.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.