Forrás: Getty

5 apró lakberendezési dekorációs ötlet, mely elhozza az őszi hangulatot otthonodba

1. Puha, őszi színű díszpárnák

A díszpárnák mindig meghatározó elemei a nappalinak, színükkel és mintájukkal nagyban segítik egy adott hangulat megteremtését. Apró változtatás, ha puha anyagú, őszi színű huzatokat húzunk a párnákra, de bőven elég ahhoz, hogy elhozzák az ősz hangulatát.

2. Meleg plédek

A hűvösebb idő beköszöntével jól esik egy jó könyvvel bekuckózni a fotelba vagy a kanapéra. Ehhez elengedhetetlen egy vastag pokróc, ami nem csak melegen tart minket, de biztosítja a tökéletes őszi hangulatot is.

3. Hangulatos gyertyák

A gyertyák a hideg időben lesznek felkapottak, és valóban jó visszafogott őszi dekorációk. Különösen szuper dekorációk az éjjeliszekrényre vagy a dohányzóasztalra, és anélkül hozzák el az őszi hangulatot, hogy tele kellene pakolnod a lakást méretes falevelekkel vagy dísztökökkel.

4. Szőnyegek mindenhova

Ősszel már előfordulnak igazán hideg napok, amikor akár zokniban is fázik a lábunk otthon. Tegyünk szőnyeget a ház minden pontjába – például a folyosóra, a konyhába vagy akár a kamrába. Nem kell drága darabokba fektetnünk, a vékony, trendi szőnyegek is elérik a kívánt hatást.

5. Őszi virágcsokor

Az őszi asztali dekoráció kötelező eleme egy virágcsokor. Sokan a tavasszt vagy a nyárat kötik össze a friss virágokkal, ám egy vöröses-barnás színű csokor ősszel is tökéletes választás. Sőt, vannak kifejezetten őszi csokrok, amik az ilyenkor nyíló virágokból állnak, és csak szezonálisan kaphatók.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.