Forrás: Europress

2020 legmenőbb ülőalkalmatosságai – Ezeket látnod kell!

Cor – Alvo

A Cor nevű cég által megálmodott székben minden megvan, amire szükségünk lehet, hiszen rendkívül elegáns megjelenése ellenére nagyon kényelmes. Sőt mi több, rengeteg különböző párna közül válogathatunk, így mindenki megtalálja a számára tökéletes anyagból készültet.

Northern – Oaki

Az Oaki elnevezésű szék esetén a japán asztalos munka lett vegyítve az északi stílussal. A tervezőnő, Aas Stine, a súlytalanság hatását szerette volna megtestesíteni ezzel a különleges székkel.

Muuto – Visu

A Visu szék nem csupán a modern formavilága miatt került a felsorolásba, hanem azért, mert még funkcionális is. Rengeteg különböző méretben, színben és kárpittal gyártják, így bármilyen környezetbe beilleszthető.

More – Harrie

A Harrie szék a széles ülőrésznek hála nagyon kényelmes, továbbá könnyedén el tudunk benne fordulni, hogy egy másik ülőpozíciót vegyünk fel.

Wittmann – Contessa 1956

Ez a fotel már ránézésre is rettentő kényelmes. Ebben akár a Titanic című filmet is végig lehet ülni anélkül, hogy elzsibbadnánk.

Tecta D9                                   

Ez a Bauhaus stílusú szék nagyon megdobogtatta a szívünket. A tervező, Hartauer Wolfgang, a geometriát szerette volna a dizájn középpontjába helyezni, és ez sikerült is neki.

Fotók: Instagram

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.