KertészKEDDj! II. – Húsvéti dekorációs tippek a szakértőtől

KertészKEDDj! II. – Húsvéti dekorációs tippek a szakértőtől

Ha kedd, akkor újra jelentkezik KertészKEDDj! sorozatunk. És mi mással is folytathatnánk így április elején, mint a húsvéti készülődéssel.

Ötletládához ad!
KertészKEDDj! II. – Húsvéti dekorációs tippek a szakértőtől
Vukmirovits Nóra,
virágkötő SZEZØN Fenntartható Virág
(Fotó: Vasali Katalin)

Szakértőnk, Vukmirovits Nóra virágkötő, a SZEZØN Fenntartható Virág tulajdonosa osztja meg velünk szezonális tanácsait, és segít virágba borítani az otthonokat és a kerteket – a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Az ünnepi hétvége közeledtével nem csak lelkünket, hanem otthonunkat is érdemes ünnepi hangulatba öltöztetni. Ehhez fogadjatok szeretettel néhány tippet:

• Az ünnepi asztalt mindenképp érdemes friss virágokkal is megkoronázni, hiszen ebben az időszakban a természet újjászületésének is örülhetünk egy-egy tulipán vagy nárcisz csokor elhelyezésével

KertészKEDDj! II. – Húsvéti dekorációs tippek a szakértőtől
Forrás: Getty

• Ne ijedjünk meg a hagyományostól kicsit eltérő, modernebb, bevállalósabb szín- és mintakombinációk kipróbálásától sem, hiszen kreativitásunk kibontakoztatására ez egy igazán pompás alkalom. És a nagymamát is garantáltan meglepjük vele.

KertészKEDDj! II. – Húsvéti dekorációs tippek a szakértőtől
Forrás: Getty

• Akár asztal, akár ajtódekorációban gondolkodunk, legyünk tudatosak, és igyekezzünk természetes anyagokkal dolgozni, hiszen ezek a letisztult alkotások nem csak nagyon divatosak, hanem sokkal fenntarthatóbbak is műanyag társaiknál.

KertészKEDDj! II. – Húsvéti dekorációs tippek a szakértőtől
Forrás: Getty

• Mostanra már ragyogóan sárgulnak az aranyesők, rügybe és virágba borultak a kertek, így a legkisebbek akár a kinti növényekre is felakasztgathatják a tojáskákat, ami egyben szuper szabadtéri programmá is kerekedhet a lurkók számára.

KertészKEDDj! II. – Húsvéti dekorációs tippek a szakértőtől
Forrás: Getty

KertészKEDDJ! sorozatunk többi részéről se maradj le:

Virágba borult kertek sorozatunkban pedig sorra vesszük a legkedveltebb kerti fajták gondozását:

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Promóció Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet

Az energia nagy kincs, és nem olcsó mulatság. Nincs hát más választásunk, muszáj okosan bánni vele. Mutatjuk is, hogyan.

Tipp 4 lakberendezési tárgy, amivel energiát spórolhatsz

Az idei őszi és téli szezonban minden a spórolásról szól. Nem meglepő, hogy mindenki különböző trükkökkel próbálja csökkenteni a fogyasztást. Jelen esetben azt szeretnénk bemutatni, hogy bizonyos lakberendezési tárgyakkal is spórolhatsz az energián.

Otthon Lakberendezés csavarokkal – És happy enddel

Egy otthon kialakításánál biztosan előfordulnak meglepetések, és az már csak a kreativitáson és a fantázián múlik, hogy ezeket a javunkra fordítsuk. Anya és fia költözését több újratervezés is megelőzte, visszatekintve azonban minden úgy lett jó, ahogy alakult.

Stílus Ez az 5 lakberendezési trend már lejárt lemez

A trendek mindig jönnek és mennek, a lakberendezők pedig időről időre összegzik, mik nem tartoznak már a divatos kategóriába. Így történt ez 2022-ben is, mi pedig tolmácsoljuk a lakberendezők ítéletét. Eláruljuk, melyik trendek mellett nem voksolnának már (legalábbis egy ideig) a profik.

Stílus Lehet, hogy neked nem való a kék a lakberendezésbe? Íme, 5 árulkodó jel

A kéket a lakberendezés örök kedvencének tartják, hiszen rengeteg fajta időtálló megoldást lehet ezzel a színnel megvalósítani. Azonban nem mindenki egyforma, így megeshet, hogy hozzád vagy a te lakásodhoz egyáltalán nem passzol. Ne érezd emiatt rosszul magad, csupán ismerd fel időben, nehogy megutáld az otthonod.

Tipp Állandóan hideg van a lakásban? Ez a 4 leggyakoribb ok

Egy hideg lakás nem csak kellemetlen és bosszantó, de hosszútávon még káros is az ingatlanra nézve. Épp ezért annyira fontos, hogy mielőbb kiderítsd, mi okozza ezt a problémát.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin