Forrás: Getty

Kényelem a köbön! Ilyen ágyakban alszanak az Instagram kutyái
  • Kupolás kiságy

A kutyák szeretnek bekuckózni, hiszen a védett helyeken érzik magukat igazán biztonságban. A kupolás kutyaágyak nem csak a kis kedvenc biztonságérzetét növelik, de kényelmes és meleg fekhely is egyben. Az oldalfalaknak hála attól sem kell tartani, hogy lefordul róla a kutyus az éjszaka közepén.

  • Puha házikó

Az előző, kupolás fekhelyhez hasonlóan a plüss, puha házikó is tökéletes kuckó a kis termetű kutyusoknak. Kényelmes, meleg, puha, ezért akár kemény és hideg padlóra is nyugodt szívvel elhelyezheted, mert kis kedvencednek garantáltan komfortos lesz.

  • Babzsák

A babzsák nem csak nekünk, embereknek kényelmes, a kutyáknak is az. A te kutyád is garantáltan imádni fogja, ha babzsák ággyal leped meg. Arra ügyelj, hogy puha felületű legyen, illetve egy védőhuzatot sem árt rátenned, nehogy a kutya kirágja az anyagot és kiszökjenek belőle a hungarocell golyók.

  • Tálaló kisággyal

Néhány gazdi kifejezetten a praktikusság pártján áll még a kutya fekhelyének kérdésében is, ezért másra használt bútorok aljában alakítanak ki kutyaágyat. Sőt, egy kis barkácstudással még kennelt is varázsolhatunk például egy polcból.

  • Bőrkanapé

Ha imádod a különleges lakberendezési tárgyakat, no meg persze a kutyusodat is, akkor a bőrkanapé vagány megoldás lehet fekhelynek. Kiskutyák mellé semmiképp se ajánlunk ilyen drága darabot, hiszen az apró, kis fogak könnyen kikezdhetik a kanapét.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.