Itt az Otthontervezők podcast 9. része: hogyan alakítsunk ki élhető otthont kicsi térben?

Kis lakás, nagy öröm: így alakítsunk ki élhető otthont akár 35 m2-en

Egy kisebb alapterületű lakás is lehet komfortos, ha az megfelelően van kialakítva: most azon lakberendezési szempontokat vesszük sorra, amikre ügyelve nem csupán optikailag, de érzetre is növelhetjük életterünket négyzetmétertől függetlenül. Miért érdemes egyedi konyhabútort terveztetni? Hogyan lehet a legjobban kihasználni a tereket? Miért a fürdőszoba átalakítása okozza a legnagyobb kihívást a panellakásban? Milyen burkolattal ajánlott számolni kisebb alapterületű otthon esetén? Dorogi Gabriella ezúttal Székely Krisztivel, a „Paneltündérrel” beszélget.  

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.