Forrás: Getty

Itt az ősz! Öltöztesd otthonodat őszi hangulatba ezzel az 5 tippel

1. Párnahuzat, függöny, takarók őszi színekben

A komplett berendezést szezononként lecserélni nem fenntartható sem a bolygó, sem a pénztárcánk szempontjából. Azonban a textíliákból megéri két szettet beszerezni: egyet a tavaszi-nyári időszakra, egyet pedig a hidegebb hónapokra. Utóbbi kollekcióba válassz őszi színű párnahuzatot, plédet vagy akár sötétítőfüggönyt. Válogass a sárga, rézvörös, bordó és barna árnyalatok közül a tökéletes őszi összhatáshoz.

2. Fém, réz és agyag kiegészítők

Az arany, réz vagy bronz színű fém kiegészítők már messziről őszt kiáltanak. Az ősz a természet évszaka, ezért próbálj minél több természetes anyagú, kiegészítőt beszerezni. A fémek mellett amúgy is jól mutat némi fa, hogy ne legyen túl csicsás a végeredmény.

3. Sötét gyertyák

Az ősz egyértelműen a gyertyák szezonja, a tökéletes hangulathoz pedig a sötét tónusú viaszok passzolnak. A barnát, sötét lilát vagy bordót részesítsük előnyben most is, ráadásul általában ezek a típusok hozzák be igazán az ősz illatát a lakásba.

4. Őszi hangulatú képek a keretbe

A képkeretekben található fotókat nem nagy kunszt kicserélni. Válasszunk őszies hangulatú képeket a keretekbe – ezek lehetnek nyomtatott profi képek vagy ősszel készült családi emlékek is.

5. Szárított virágok

A tavasz és a nyár a frissen vágott virágokról szól, ősszel azonban a természet megpihen, ezt pedig szárított virágokkal jeleníthetjük meg otthonunkban. Szárítsunk saját virágcsokrot, de választhatunk előre szárított virágokat is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.