Erről se maradj le! Egy felújított fürdőszoba, telis-tele sajátkezűleg alkotott szépséggel

Erről se maradj le! Egy felújított fürdőszoba, telis-tele sajátkezűleg alkotott szépséggel

Újabb nagy vállalkozás, újabb bátor döntés és egy újabb sikertörténet. Ezúttal egy lelakott, kék fürdőszoba újjászületését követhetjük nyomon olvasónk,

Ez a cikk már szerepel az Ötletládádban!

“Két éve vettünk egy kis házat. A fürdő nagyon apró volt benne, így már akkor a férjem kibontott egy falat, ami mögött eredetileg egy tároló volt. Mi mosókonyhának használtuk, de tudtuk, hogy a felújításnál egybenyitjuk a fürdőszobával.

Egy évig csak tervezgettünk, mit is szeretnénk. Fontos volt, hogy a WC külön legyen, hiszen két kamasz gyermekünk van, aki órákat tud eltölteni a fürdőben. Azt pedig nagyon át kellett gondolnunk, hogy fürdőkádat vagy zuhanykabint szeretnénk-e. A család egyik fele inkább zuhanyozni szeret, míg a másik inkább fürdeni. Hosszas keresgélés után aztán találtunk egy olyan fürdőkádat, amiben kényelmesen lehet zuhanyozni is.

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

Ezután a férjem méregetni kezdett, mit hova tegyünk, hogy kényelmesen el is férjünk. Én pedig a stílust vettem kézbe. Míg a férjem falat bontott, majd falazott, én elindultam beszerezni a kiegészítőket. A tükörbe szerettem bele elsőként, mindent ahhoz igazítottam.

A fürdőszoba szekrényt nem teljesen készen vásároltuk. Van közte konyha elem is, maga a pult pedig saját készítés. A WC-ben található polc a régi fürdőben volt, csiszolópapír és festék segítségével magam újítottam fel. Tökéletes kiegészítő lett. De a gyerekektől is kaptunk segítséget. A WC papír tartót például a fiam készítette egy kép alapján, amit én mutattam neki.

A dekoráció fontos elemei képek. Az elejétől fogva szerettem volna fotókat a falra, de aztán rájöttem, hogy a legolcsóbb, ha keresek a neten, azt kinyomtatom és bekereteztetem.

Ahogy minden felújításnál, nálunk is sokat alakultak a tervek menet közben. A WC például már készen volt, amikor eszembe jutott, hogy van itthon szürke festék, és jól mutatna, ha az ajtóval szemközti fal szürke lenne.

Kevés csempét használtunk, csak a vizes blokkoknál. Nőként fontos volt nekem a csillogás is, így a mosdó előtti csempe és pár kiegészítő – az ízlésesség határain belül – csillog. Emellett az utolsó pillanatban jutott eszembe, hogy a türkiz milyen jól mutatna a fürdőben. Ezt egyrészt a képeken tudtam becsempészni, másrészt pedig a régi szobraimat festettem át magam. Szerettem volna, ha a végeredmény több lesz, mint pusztán fürdőszoba és WC, sokkal inkább két olyan helyiség, ahol szeretünk lenni.

Galéria / 13 kép

Megnézem a galériát

A felújítás összesen két hétig tartott. A falazástól a festésig és burkolásig minden a férjem keze munkáját dicséri, de összességében közösen valósítottuk meg azt, amit elterveztünk. Így pedig minden apró részletnek saját története van, hiszen mindegyik. Terveztünk, változtattunk, nevettünk.”

Nézd meg korábbi sikertörténeteinket is, melyek szintén sok-sok tanulsággal és szuper ötlettel szolgálnak:

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Bezárom
Te is szívesen bemutatnád az otthonodat?
Akkor küldj nekünk e-mailt az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre, amelyben pár mondat és sok szép kép kíséretében bemutatod, hol élsz. A legszebb lakásokat és házakat pedig mi is megmutatjuk weboldalunkon olvasóinknak!
Tipp A teregetés legjobb időpontja – Így sokkal gyorsabban fognak száradni a ruhák

Akinek nincs szárítógépe, annak ősszel és télen igencsak nagy kihívás a teregetés, hiszen a frissen mosott ruhák sokkal lassabban száradnak mint tavasszal vagy nyáron. Cikkünkben eláruljuk, hogy mikor érdemes mosni annak érdekében, hogy a hidegebb évszakokban minél gyorsabban száradjanak meg a ruhák.

Tipp Így segítsz a kertedbe költözött madarakon a hidegebb hónapokban

Rendszeresen eteted a madarakat? Mutatjuk, mit tudsz tenni értük a leghidegebb hónapok alatt.

Tipp 2022 legszebb konyhai trendjei

Minden év új trendeket hoz magával, így 2022 is. Ha kíváncsi vagy, hogy idén mik lesznek a konyhatrendek, akkor görgess lejjebb!

Tipp Csokifoltok eltávolítása – Ezekkel a praktikákkal biztosan sikerül!

Legyünk őszinték! A csokifoltok nem csak a gyerekes családoknál jelentenek problémát, hiszen a felnőttek is előszeretettel esznek csokoládét – ahogy ők is könnyedén összekenhetik a ruhájukat. Cikkünkben megosztunk pár szuper trükköt, melyeknek hála hamar eltüntethetjük ennek nyomait.

Tipp 2022-ben ez a 3 lakberendezési trend fog mindenhonnan visszaköszönni

Egy biztos: 2022-ben a kényelem áll a középpontban, így minden trend ennek lesz alárendelve. Következzen 3 olyan, ami mellett nem fogunk tudni elmenni.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin