Forrás: Getty

Enteriőr trendek 2023-ban: ezek lesznek a legkedveltebb színek idén

1. trendszín: Lavender cream

Ez a lágy lila árnyalat nagyon változatos, emellett nyugalmat és könnyedséget sugall. Míg egy sötét lila inkább extravagáns hatást kelt, addig ez a világos levendula krém árnyalt sokkal inkább relaxáló. Nagyon izgalmas kontrasztokat teremthetsz, ha bézzsel vagy rozsdavörössel kombinálod. Természetesen nem kell rögtön minden falat átfestened, hiszen már azzal is nagy változást érhetsz el, ha vásárolsz pár lavender cream színű dekorációk vagy textilt.

2. trendszín: Vörös latex

Ez az elnevezés elsőre a legtöbb embert inkább elriasztja, hiszen a vörös latex szín egy igazán kifejező árnyalat, amivel azonban ki tudsz hangsúlyozni bizonyos bútorokat, dekorációkat vagy képeket. Ez a szín provokáló, egy kicsit csábító, továbbá tele van energiával, de közben melegséget is sugall. Természetesen túlzásokba sem szabad esni, így a legjobb végeredményt azzal éred el, ha világos színekkel és fehérrel kombinálod.

3. trendszín: Viva magenta

Természetesen nem maradhat ki a listából a 2023-as év színe sem, a Viva Magenta sem, amely a magenta és a piros izgalmas keveréke. A szakemberek a következő jelzőkkel illetik ezt az árnyalatot: merész, pulzáló, továbbá tele van erővel és energiával. A Viva Magenta célja, hogy felismerjük a bennünk rejlő erőt. A piros szín boldogságot sugall, illetve a természet erejét szimbolizálja.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.