Elindultunk! Itt az Otthontervezők, az Otthonok&Megoldások podcast sorozata

Hiszünk abban, hogy hiánypótlót alkottunk! Az Otthontervezők podcast ugyanis fontos kérdésekre segít szakértő válaszokat találni mindenkinek, aki építkezik, felújít, átrendez vagy éppen átszervez, okosabb vagy éppen tudatosabb otthonra vágyaik, esetleg a kertjét szeretné zöldebbé tenni. Az Otthontervezők tehát mindenkinek szól!

Mostantól 3 hónapon át minden héten új résszel jelentkezünk, hasznos és sokakat érdeklő témákkal a tervezés, a lakberendezés, a tudatosság és az életmód témaköréből. Beszélgetünk majd például szakértőinkkel arról, hogy ha saját kezűleg újítjuk fel a lakásunkat, mire érdemes odafigyelni. Vagy hogy melyek azok az időtálló színek és darabok, amelyekbe egy otthon kialakítása során érdemes befektetni. Ahogy a pénzügyi tervezés, a tudatos növénygondozás vagy éppen a mostanában annyira népszerű kabinházak is sorra kerülnek majd. Érdemes hát velünk tartani!

Belecsaptunk a közepébe

Az első rész fő kérdése: Milyen szempontokat érdemes ingatlanvásárlás előtt sorra venni

Erre figyeljünk ingatlanvásárlásnál

Az otthonunk alapján képző lakás vagy ház a legtöbb esetben életünk legnagyobb befektetése, ami rengeteg időt, pénzt és energiát emészt fel, mígnem eléri a végleges kialakítást. Éppen ezért érdemes kiküszöbölni az esetleges zsákbamacskákat és már a vásárlás előtt a megfelelő kérdéseket feltenni magunknak – és persze az eladónak. Jogi, műszaki és gazdasági kérdéseket érintve vesszük sorra azt, hogy milyen sarkalatos pontokat nem szabad félvállról venni a vásárlás során. Szakértőnk továbbá azt is elárulja, miért szükséges ránézni az üzlet nyélbeütése előtt a térképmásolatra, mire érdemes figyelni, ha kiadásra szánjuk az ingatlan, nem utolsó sorban pedig azt is megvitatjuk, utólagosan hogyan lehet a rejtett hibák ellen fellépni.

Dorogi Gabriella ezúttal a Fundamenta Ingatlan nevében Pásztor Andrással, a Fundamenta Értéklánc ügyvezetőjével beszélget.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Apple Podcasten, esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni.

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.