Forrás: Getty

A ragyogóan tiszta sütő titka – Egy influencer szuper trükkje

Kitől származik a trükk? 

Az ötletgazda Aurikatariina, aki a Tiktokon vált ismertté. Videói kezdetben arról szóltak, hogy ingyen kitakarította rászorulók lakását, hogy ezzel is segítse a mindennapjaikat. Azóta már számos híres amerikai márkával dolgozott együtt, és több mint 8 millió követővel büszkélkedhet. Ha valakinek, hát neki elhisszük, hogy ez a sütő tisztító trükk hatásos!

Mire lesz hozzá szükséged? 

  • A jól bevált sütőtisztítódra, ami hatásosan távolítja el a zsírt a felületekről
  • Folpack fóliára vagy papírtörlőre
  • Tiszta rongyra
  • Szivacsra

Hogyan működik a trükk? 

1. lépés: A sütőtisztítást kezdd úgy, ahogy szoktad: pakolj ki mindent a sütő belsejéből, és a rácsokat is szereld le az oldaláról. 

2. lépés: Fújd körbe a sütő minden részét sütőtisztítóval, ezután vedd elő a folpack fóliát vagy a papírtörlőt.

3. lépés: Itt jön a trükk: a fóliát vagy a papírtörlő kockákat ragaszd rá a körbefújt sütő falára, aljára és ajtajára. Ennek köszönhetően a tisztítószer nem “csúszik el” a helyéről, és aktívan tud hatni. Hagyd a fóliát vagy a papírtörlőt a sütőn kb. 3-5 percig.

4. lépés: A szivacs segítségével töröld át a sütő belsejét, hogy a feloldott zsírt és ételmaradékokat nyomtalanul el tudd távolítani.

5. lépés: Nedvesíts be egy tiszta rongyot, és töröld tisztára a sütő minden részét.

6. lépés: A papírtörlővel vagy száraz ronggyal töröld szárazra a sütőt.

Itt találod a trükköt bemutató videót:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.