Forrás: Getty

#vegyélhazait – Virágok minden mennyiségben

Fancy Decor

A Fancy Decor megálmodójaként minden munkámmal az egyediségre és a különleges alkotások megvalósítására törekszem. Nagyon közel áll hozzám a természet és állatok világa, a vidéki élet varázsa. Idén tavasszal ezek a pillanatok inspirálnak.

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

ILDESIGN-HomeDecor

Szájli Ildikó vagyok, virágkötő. Mindig is érdekelt a virágokkal való díszítés, alkotás. Különböző pályafutásaim után nyughatatlan alkotói lelkem végül a virágkötészet területére sodort. Elvégeztem egy virágkötő-kereskedő OKJ képzést, melyben elsajátíthattam a szakmát, majd új lehetőségeket keresve, elindultam virágos tevékenységem útján. Tele reménnyel, lelkesedéssel, tervekkel. Így valósult meg az Ildesign-HomeDecor  vállalkozásom, ahol az alkotások mögött rengeteg kitartás, türelem, alázat és gyakorlás áll. Mert hiszem, hogy a kézzel készített, prémium minőségű selyemvirág dekorációk és lakberendezési termékek időtlen varázsukkal hozzájárulhatnak egy még szebb és különlegesebb otthon megteremtéséhez.

Elérhetőségeim:

Galéria / 9 kép

Megnézem a galériát

Soap flowers by Szilvia – Szappanvirágok Szilviától

Czank Szilvia vagyok, két éve foglalkozom szappanvirág dekorációk készítésével. Munkám során törekszem az egyediségre, a harmóniára, a különleges, és időnként formabontó megoldásokra. Alkotás közben egyáltalán nem szabok határt a fantáziámnak, szeretek kísérletezni a színekkel, a formákkal és a különböző anyagokkal, kiegészítőkkel. Általában van egy alap elképzelésem, ami a munkafolyamat közben alakul, változik. Első lépésként a megolvasztott szappant szilikonformákba öntöm, színezem és illatosítom, majd az elkészült virágokat és kiegészítőket cserélgetem, próbálgatom, elveszek vagy hozzáteszek, színeket keverek, és szépen kialakul a végleges forma. Sokszor előfordul, hogy találok egy tetszetős kaspót vagy állványt, és már látom magam előtt a kész alkotást. Olyankor azonnal hozzá kell fognom elkészíteni! Az utóbbi időben sok izgalmas, kihívásokkal teli feladat talált meg. Hálás vagyok, amikor a megrendelő ad némi iránymutatást, hogy mi az elképzelése, milyen dekorációt szeretne, de ezen kereteken belül szabad kezet kapok, és szárnyalhat a kreativitásom.  Szinte mindig beleszeretek a kész alkotásokba és nehezen válok meg tőlük. Számomra a szappanvirág dekorációk készítésének igazi esszenciája, hogy a virágaimmal örömet szerzek másoknak, és nekem is igazi kikapcsolódás, lélektöltő elfoglaltság.

Elérhetőségeim:

Galéria / 10 kép

Megnézem a galériát

Virágszirom manufaktúra

Bárdosi Nóra vagyok, a Virágszirom manufaktúra megálmodója. Már kiskoromban elhatároztam, hogy virágkötő szeretnék lenni, hisz már akkoriban is nagyon nagy volt bennem a növények és virágdekorációk iránti szeretet. Az általános iskola után ezen az ágon folytattam tanulmányaimat, és szereztem meg virágkötő végzettségem, majd 2018-ban megnyitottam szerelem vállalkozásom. Nagy örömömre azóta számos rendezvényt, esküvőt, otthont dekorálhattam, illetve dekorálhattak díszeim.  Mivel nem csak minőségi művirágokkal és szárazkötészettel, hanem élővirággal is foglalkozom, egész évben elérhetőek virágdíszeim. Ebben az időszakban nagyon sok kopogtatót és asztaldíszt készítek, amikből pár darabot most meg is mutatnék.

Elérhetőségeim:

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

Pillevilág

Zsófi vagyok a Pillevilág megálmodója. Virágokból kötök mosolyt. Otthonodba, ajtódra, teraszodra, asztalodra, esküvődre, ajándékba, hajadba, karodra, kezedbe, kezébe.

Elérhetőségeim:

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát

Tengernyi Virág & Dekor

Száraz- és élővirág díszeket és dekorációkat készítünk a legmagasabb minőségű, hazai alapanyagok felhasználásával. Alkotásainkat gondosan, kézzel készítjük, figyelembe véve a legapróbb részleteket, minden egyes darabunk egyedi és különleges. Akár ajándékot keresel, akár az esküvődet szervezed vagy csak egy kis természetet és szépséget csempésznél otthonodba, dekorációink minden alkalomra tökéletesek.

Elérhetőségeink:

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát


Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.