Forrás: Getty

#vegyélhazait – Karácsonyi dekoráció kizárólag magyar alkotók munkáiból

Zelmira

A márkámmal az igényes és ízléses, kedves mintájú baba-, és gyerekruhákat, gyerekszoba kiegészítőket képviselem, amelyek akár egyedi igények alapján is készülhetnek. Szerettem volna készíteni kislányom szobájába egy olyan párnát, ami emeli az ünnepek előtti várakozás varázsát. Ez ihlette meg ezeket a gyönyörű, holland bársonyból készült ünnepi fenyőfa és csillag párnákat, amik a gyerekszoba mellett az otthonok bármely helyiségében csodálatosan mutatnak és karácsonyi hangulatot varázsolnak. 

Elérhetőségeim:

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

Hobbi Faműhely

Hobbi Faműhely vállalkozásunkban ketten dolgozunk nagy lelkesedéssel: Piringer Ildikó és Horváth Ferenc. Fa és epoxy ötvözésével és nagy szeretettel készítjük egyedi használati és dísztárgyainkat. Mert a fa csodálatos tulajdonságai miatt kettő egyforma terméket nem tudunk készíteni, csak hasonlót. A felületeket természetes és élelmiszer barát olajjal kezeljük, mely selyemfényt kölcsönöz a tárgyainknak. Karácsonyi és adventi termékeinket feketedió-, kertidió-, cseresznye-, hárs- és kőrisfából készítettük. Dekorációink között található asztalidísz, mécsestartó, gyertyatartó. Használati tárgyaink: karácsonyi motívumos kínálótál és poháralátét, valamint Rudolf a rénszarvas ihlette kínálótálca és poháralátét szett. Készítettünk kültéren is használható csodálatos “talpas” dekorációt is.

Elérhetőségeink:

Galéria / 15 kép

Megnézem a galériát

lili’me

Egy kicsit magamból, egy kicsit magamról – erről szól a lili’me. Lilla vagyok, a lili’me mögött dolgozó szorgos kis kezek tulajdonosa. A művészet szeretete már kiskoromtól kezdve kísér, míg a dekorok készítése a saját esküvőmre tervezett fotófallal kezdődött, de azóta is ugyanolyan minőségben és gondossággal alkotok meg minden egyes terméket, mintha a sajátom lenne. Minden lili’me termék egyedi és kézzel készített. Nincs másképp ez a karácsonyt illetően sem az egyedi írással ellátott üveggömbök a masnitól és a kézzel írott nevektől / üzenetektől válnak igazán egyedivé! Minden évben újdonságra törekszem, amivel úgy érzem, hogy különlegesebbé és megkülönböztethetővé válnak gömbjeim. Az üveggömbök egységes ára 3300 Ft/db – masnival és kézzel írott szöveggel. Díszdoboz: 1800 Ft/db

Elérhetőségeim:

Galéria / 15 kép

Megnézem a galériát

KrisztinaKovacs style

Kovács Krisztina vagyok a ‘KrisztinaKovacs Style’ megálmodója és alkotója. Prémium, egyedi tartós díszeket készítek otthonokba és cégeknek szezonális és általános kategóriában. Nagy hangsúlyt fektetek az alapanyagok gondos összeválogatására. Díszeim, termékeim kizárólag magas minőségű hozzávalókból készülnek. Alkotásaimnál műnövényeket használok szárított, illetve preparált növényekkel keverve a minél természetesebb hatás elérése érdekében. Kreációimmal a letisztult, elegáns vonalat képviselem.

Elérhetőségek: 

Galéria / 16 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.