Új megvilágításban: modern világítástechnika | Otthontervezők 2. évad 2. rész

A megfelelően kiválasztott világítás amellett, hogy jelentősen képes befolyásolni a tér esztétikáját, valamint a hangulatunkat, hozzájárul a biztonságérzetünkhöz is, továbbá mind funkcionálisan, mind pedig mentálisan segíti a jóllétünket. Az elérhető termékek kínálata egyre szélesebb, ezzel teret engedve a különböző típusú világítások kombinálásának – szem előtt tartva az energiahatékonyságot. Dorogi Gabriella ezúttal az Elter Világítás értékesítési csoportvezetőjével, Kovács Krisztiánnal beszélget a témában.  

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.