Forrás: Getty

Szilveszteri dekoráció házilag – Dobd fel az újévi bulit saját készítésű díszítésekkel

Fényfüzér házilag

A fényfüzér minden szilveszteri dekoráció elengedhetetlen eleme. Készítsd el saját fényfüzéredet! Ehhez csak néhány LED füzérre lesz szükséged, ezen felül pedig színes papírra és egy ollóra. Vágd ki a papírból azokat a formákat, amelyeket szeretnél, például szíveket, csillagokat vagy szilveszteri feliratokat, majd ragaszd fel őket egyesével a füzérre.

Szilveszteri dekoráció házilag poharakon

A pohár díszek is nagyon látványosak tudnak lenni, ráadásul ez az egyik legegyszerűbb szilveszteri dekoráció házilag elkészítve. Ezekhez szükség van néhány színes papírra, filctollra és egy ollóra. Vágd ki a papírból azokat a formákat, amelyeket szeretnél – itt használhatod inspirációnak a fényfüzérnél használt formákat is –, aztán ha kész vagy ezekkel, csak egyszerűen ragaszd fel a pohárra.

Feliratos tábla

Kedveskedj kis üzenetekkel a vendéket számára, vagy add meg nekik a lehetőséget, hogy bármit maguk felírjanak az éjszaka folyamán rá. Szükséged lesz egy írható táblára, valamint a hozzá való tollakra (hiszen csak azokat lehet letörölni). Ezt tedd egy jól látható helyre, így gyűlhetnek rajta a vicces üzenetek és újévi kívánságok.

Szilveszteri asztaldísz házilag

Az asztaldíszek is nagyon fontosak a szilveszteri buliban, hiszen az asztal körül mindenki gyakran megfordul A különleges asztaldíszhez csak néhány színes papírra, szalagokra és ollóra lesz szükséged. Vágd ki a papírból azokat a formákat, amelyeket szeretnél – lehetnek ezek szívek, csillagok vagy szilveszteri feliratok –, majd ragaszd fel őket az asztalra.

Konfetti minden mennyiségben

A konfetti is elengedhetetlen kelléke a szilveszteri bulinak, de nem csak éjfélkor lehet elővenni, hiszen dekorálni is izgalmasan lehet velük. Szórj konfettit az asztalra, a padlóra és különböző felületekre, így már az este elején csillogni fog az egész lakás.

Szilveszteri koktélpálcák

Ez az ünnep jól alkalom arra, hogy kipróbálj új recepteket. Például izgalmas koktélokat, amikhez biztosan utóbbihoz szükséged lesz pálcákra is. Újabb elem, amit magad is elkészíthetsz. Például úgy, hogy színes szalagokkal vagy szilveszteri matricákkal díszíted őket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.