Őszi zsongás! Megjelent az Otthonok&Megoldások online magazin legfrissebb száma

Máris tovaszállt a nyár, a szabadság, a pihenés, a szabadban töltött végtelen órák évszaka. De itt van helyette az ősz, a színek, a meghitt esték és a természet főszezonja. A szeptembertől novemberig tartó szezon telis-tele van lehetőségekkel! Ezeket segítünk felismerni, kihasználni, megélni úgy igazán.

Ennek jegyében készítettük az Otthonok&Megoldások őszi lapszámát is, amely ezúttal is számtalan inspirációt, ötletet és őszre-szabott hasznos tanácsot hoz el olvasóinak. Ezúttal is sikerült igazán különleges enteriőrökre bukkanunk, amelyek részleteit mi magunk is tátott szájjal fedeztük fel. De górcső alá vesszük az épületdiagnosztikát, a fenntartható épületgépészetet és a környezettudatos iskolakezdés mikéntjét is. De annak is szívből ajánljuk magunkat, aki lépcsőfelújítás előtt áll, hiszen elmélyedünk egy kicsit a beltéri feljárók világában is. Summa summárum: ezúttal is tele vagyunk tartalommal.

ÍME, EGY KIS ÍZELÍTŐ ŐSZI CSUPASZÍN TARTALMUNKBÓL

Őszi zsongás! Megjelent az Otthonok&Megoldások online magazin legfrissebb száma

BELELAPOZOK

Élvezd ki te is a digitális kiadvány kényelmét! Vásárold meg a lapot még ma IDE kattintva könnyen és egyszerűen, mindössze 595 Ft-ért, és vidd magaddal mindenhová. Lapozgasd a vonaton, a boltban, sorban állás közben vagy épp a teraszon üldögélve, az utolsó napsugarakban fürdőzve.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.