Forrás: Getty

Ne mondj le a teraszon töltött délutánokról a hűvös idő miatt

1. Tűzrakó

Nagy divatnak örvend a tűzrakó, nem csak a kert közepén, de a teraszokon is. Ha szeretünk baráti összejöveteleket tartani a hidegebb hónapokban is, mindenképp alakítsunk ki egyet. A teraszra a hagyományos tűzrakó helyett a tűzrakó tál az ajánlott, mert ezt nem szükséges kiépíteni, és könnyen mozgatható, nem utolsósorban pedig biztonságos.

Ne mondj le a teraszon töltött délutánokról a hűvös idő miatt
Forrás: Getty

2. Mobil infrasugárzó

Az infrasugárzó fűtési metódust sokan választják otthonukban, hiszen nagyon biztonságos, sem tüzet, sem égési sérülést nem okozhat. Többnyire falra vagy plafonra szerelik az infrapanelt, ám kapható mobil verzió is. Utóbbi szuper megoldást jelent a teraszra, hogy átvészelhetőbbé váljanak a hideg délutánok a szabadban.

3. Hordozható kandallókályha

A mobil infrasugárzóhoz hasonló, ám valamivel hangulatosabb megoldás. A hordozható kályhát bármilyen biztonságos helyen használhatjuk, ezért a teraszra is kitehetjük. A pattogó tűz mellett garantáltan meghittebbek lesznek a beszélgetések és teázgatások a teraszon.

4. Hősugárzó

Egyszerű, de nagyszerű megoldás. Rövid idő alatt képes jelentősen melegebb érzetet kelteni, ezért szuper opció azokra az esetekre, ha csak fél órát tartózkodnánk kint. Sajnos sok energiát fogyaszt, ezért nem éri meg hosszú időszakokra ezt választani.

5. Fólia

Ha a teraszodnak van teteje és oszlopai is, akkor szerelhetsz fel átlátszó fóliát is, ami jó pár fokkal növeli a hőérzetet, bármikor kiléphetünk a teraszra kabát nélkül is akár.

6. Szőnyeg és takarók

Nem a leghatékonyabb megoldás, viszont ha csak néha tervezünk a teraszon időzni a hidegben, bőven elég pár szőnyeg és takaró, amivel melegebbé tehetjük a kintlétet.

Ne mondj le a teraszon töltött délutánokról a hűvös idő miatt
Forrás: Getty
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.