Minden rejtve? A beépített háztartási gépek előnyei | Otthontervezők 2. évad 8. rész

Esztétikus megjelenés, helytakarékosság és nem utolsósorban könnyű tisztíthatóság – csupán néhány ok, amiért érdemes beépíthető háztartási gépekben gondolkozni, legyen szó konyháról vagy fürdőszobáról. A modern és praktikus megoldás egyértelmű előnye, hogy az eszközök így belesimulnak a környezetbe, ráadásul extra biztonsági funkcióval is rendelkeznek egy gyermek vagy egy kisállat esetében. Dorogi Gabriella ezúttal a Miele termékmenedzserével és trénerével, Móger Mónikával beszélget.  

Az új részt akár már most rögtön itt (alább), vagy Google Podcasts-en, Apple Podcast- en és a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.