LAKÁS 2019 kiállítás – Mi ott leszünk!

Október 11. és 13. között a lakásoké a főszerep a Hungexpón! Ha új otthont keresel, esetleg építkeznél, ott a helyed. Ismerd meg 2019 új projektjeit és fejlesztéseit, vagy válogass kedvedre a használt lakások között. A belépés ingyenes!

Találkozz az Otthonok és Megoldások szakértőivel!

Mert mi is ott leszünk! Gyere el, találkozz velünk, beszélgess szerkesztőinkkel és szakértőinkkel, akik hasznos témákkal, aktuális trendekkel és praktikus tanácsokkal készülnek mindhárom nap. Válaszd ki a kedvenc témád, vagy látogass vissza hozzánk több ízben is.

Az Otthonok és Megoldások standjának programja

Október 11., péntek

 • 11:30-12:00: Milesz-Nagy Orsolya: home staging
 • 13.00-13.30: Nagy-Szita Mónika, OM.hu szerkesztő: Kis lakások – nagy megoldások (helytakarékos megoldások, tértágító tippek stb.)
 • 13:30-14:00: Milesz-Nagy Orsolya: home staging
 • 14:30-15:00: Dulai-Horváth Zsanett: Otthonunk megfelelő megvilágítása
 • 15.30-16.00: Nagy-Szita Mónika, OM.hu szerkesztő: Kis lakások – nagy megoldások (helytakarékos megoldások, tértágító tippek stb.)

Október 12., szombat

 • 10.30-11.00: Horváth Barna: Organikus formák és anyaghasználat, fenntarthatóság, természet visszacsempészése a belső terekbe
 • 11.00-11.30: Rutterschmidt Károly: Grillezés mesterfokon, otthon – avagy hogyan váljunk profi grillmesterré
 • 13.00-13.30: Zubor Rozália, OM.hu szerkesztő: Lakberendezési trendek itthon és külföldön
 • 13.30-14.00: Horváth Barna: Organikus formák és anyaghasználat, fenntarthatóság, természet visszacsempészése a belső terekbe
 • 15.00-15.30: Zubor Rozália, OM.hu szerkesztő: Lakberendezési trendek itthon és külföldön
 • 15.30-16.00: Kitzinger Szonja, az Otthonok és Megoldások magazin főszerkesztője: Találkozz a főszerkesztővel, és kerüljön be otthonod a magazinba!
 • 16.00-16.30: Misurda Ágnes: A színek hatás a gyerekszobára, avagy van élet a rózsaszínen túl is
 • 16.30-17.00: Kitzinger Szonja, az Otthonok és Megoldások magazin főszerkesztője: Tálkozz a főszerkesztővel, és kerüljön be otthonod a magazinba!

Október 13., vasárnap

 • 10.00-10.30: Rózsa Sára: Energetikai megoldások otthon
 • 11.00-11.30: Rózsa Sára: Küzdjük le az otthoni akadályokat – avagy hogy legyen kényelmes lakásunk
 • 14.00-14.30: Bitay Andrea, a Maison blog írója: A kacatmentes otthon titkai
 • 15.30-16.00: Bitay Andrea, a Maison blog írója: A kacatmentes otthon titkai

Amit szakértőinkről tudni érdemes

Azért, hogy még nagyobb kedvet csináljunk neked, illetve tudd, kihez milyen kérdéssel érdemes fordulnod, ismerd meg közelebbről szakértőinket, szerkesztőinket.

Dulai-Horváth Zsanett

Dulai-Horváth Zsanett vagyok, több mint 15 éve foglalkozom világítástechnikával, azon belül is a lakossági design világítás területével. Küldetésemmé vált, hogy felhívjam az emberek figyelmét arra, hogy milyen fontos lakóterünk megfelelő világításának megtervezése, mivel a fénynek színe és mértéke is nagyban befolyásolja közérzetünket. Mert egy lámpatest világítási funkcióján túl a teret is öltözteti, és nagyban meghatározza otthonunk stílusát, így fontos, hogy összhangban legyen az egész enteriőrrel.

Weboldalam: www.baselight.hu

Facebook oldalam:  https://m.facebook.com/baselightkft/

LAKÁS 2019 kiállítás – Mi ott leszünk!
Dulai-Horváth Zsanett

Milesz-Nagy Orsolya

Milesz-Nagy Orsolya vagyok, az NS Home tervezője és ingatlanfejlesztője, 2016 óta foglalkozom főleg használt ingatlanok felújításával, valamint home staginggel és enteriőrfotózással. Két kisgyerek anyukája vagyok, hobbiból régi bútorokat szoktam felújítani, amiket sokszor felhasználunk egy-egy enteriőr kialakításakor is a megbízóimnál.

Oldalam címe, referenciák és elérhetőségek: http://www.nshome.hu

LAKÁS 2019 kiállítás – Mi ott leszünk!
Milesz-Nagy Orsolya

Horváth Barnabás

Horváth Barnabás vagyok, fotós, designer. A természet mindig közel állt hozzám, szívügyemnek tekintem a környezeti fenntarthatóságot. Uszadékfából gyártok egyedi, energiatakarékos lámpákat, amelyek amellett, hogy újrahasznosított anyagból készülnek, a lakás kiváló díszeivé válhatnak. A LED lámpákat 2018 nyarán kezdtem el tervezni és gyártani. Azóta sokféle lámpa került ki a kezeim közül és immáron már sokak otthonát díszíti.

Weboldalam: http://www.hbphoto.hu/Organiclights.html

LAKÁS 2019 kiállítás – Mi ott leszünk!
Horváth Barnabás

Rutterschmidt Károly

Rutterschmidt Károly vagyok. Szenvedélyem a kültéri sütés-főzés. Egy mongóliai utazás élménye alapján kezdtem terveket készíteni egy teljesen újfajta grilleszköz elkészítésére. Olyan eszközt szerettem volna megalkotni, mely végtelenül egyszerű, könnyen használható és nem utolsósorban nagyon könnyen tisztítható, hiszen férfiemberként a szénné égett grill rácsok és eszközök tisztítása rémálomként nehezedik vállunkra. Mivel nem vagyok mérnök ember, így az ötletem precíz kidolgozását szakemberekre bíztam, akik kihozták a legjobbat belőle. Az eredmény a FireGrill! Az eszköz, melyet a letisztultság, az egyszerűség és a praktikum jellemez. Weboldalam: https://firegrill.hu/

Rutterschmidt Károly
Rutterschmidt Károly

Kitzinger Szonja

Kitzinger Szonja vagyok, a kezdetek óta én látom el az Otthonok&Megoldások főszerkesztői pozícióját. Profilom a lakberendezési újságírás. A nyomtatott magazin előállításán kívül saját blogomat is írom, bízom benne, sokak örömére. Elérhetősége: https://otthonedes.blog.hu/

LAKÁS 2019 kiállítás – Mi ott leszünk!
Kitzinger Szonja

Zubor Rozália

Zubor Rozália vagyok, több mint 4 éve az Otthonok&Megoldások.hu szerkesztője. Bár két gyermekem mellett túl sok időm nincs hobbikra, otthonom szépítgetését, csinosítgatását nem is nevezném annak. Nagyon szeretem időnként átrendezni, átalakítani otthonom, számomra igazi felüdülés, kikapcsolódás a lakberendezés. Ráadásul mivel imádok otthon lenni, különösen fontos, hogy olyan környezetet alakítsak ki, ahol jó lenni – nem csak praktikum, de esztétikai szempontból. A munkámból kifolyólag is követem a trendeket, és a klasszikus alapdarabok mellett egy-egy apróságot mindig igyekszem becsempészni ezekből a mi otthonunkba is.

Zubor Rozália
Zubor Rozália

Nagy-Szita Mónika

Nagy-Szita Mónika vagyok, immáron negyedik esztendeje az OM.hu szerkesztője, ezzel együtt pedig nagyon büszke arra a tudásanyagra és közösségre, amit a honlap a tematikus portálok között képvisel. Sokéves újságírói tapasztalattal a hátam mögött bátran kijelenthetem, hogy a lakás(sz)építés tematikája mindig tartogat újat és tanulságokat, amit, illetve amiket, érdemes alaposabban körüljárni. Mindezt pedig az utóbbi időben új szemszögből is megtapasztalom, hiszen férjemmel nemrég fogtunk bele közös otthonunk felépítésébe, ami csak még érzékenyebbé tesz az otthonteremtés sokrétű tematikája iránt. A saját bőrömön tapasztalom meg, milyen nehéz eligazodni a lehetőségek sűrűjében – legyen szó a nyílászáró kiválasztásáról vagy a fürdőszoba színének meghatározásáról. Mindez pedig sokat segít abban, hogy a honlap tartalmát a továbbiakban is valós olvasói igényeknek megfelelően alakítsuk.

LAKÁS 2019 kiállítás – Mi ott leszünk!
Nagy-Szita Mónika

Misurda Ági

Újragondolt bútorokkal hoztam létre a Chameeleon designt, mely 2015 óta van jelen a köztudatban. A védjegyem, ami első ránézésre felismerhetővé teszi munkáimat, annak a szabad szellemnek köszönhető, amivel az életemet is élem. Minden darab különleges, egyedi és sosem születik kettő teljesen egyforma. Ékszerek, bőrök, festékek, textilbőrök és szőröket kombinálok fával, de igény szerint drágakövekkel is díszítem őket. Weboldalunk: http://www.chameeleondesign.hu/hu/kik-vagyunk/kik-vagyunk

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

Rózsa Sára

Rózsa Sára vagyok, építész, rehabilitációs mérnök, energetikai tanúsító. 2007 óta dolgozom saját vállalkozásom keretében építészként, és ennek két szakterületén akadálymentesítési és energetikai mérnökként. Az akadálymentesítési tanulmányaimat Svédországban végeztem, ahol bőven elöl járnak jó példákkal ezen a téren. Több száz akadálymentesítési és energetikai projektben vettem részt az ország egész területén, mind közintézmények, mind lakóépületek vonatkozásában. Fontos kihangsúlyozni, hogy akadálymentesítés (angolul: “Design for All” illetve “Universal Design”) alatt nem csak a fogyatékkal élők számára való tervezést értjük, hanem a speciális, érzékenyebb társadalmi csoportokra – úgy mint gyerekek, idősek, terhes nők stb. – való odafigyelést is.

LAKÁS 2019 kiállítás – Mi ott leszünk!
Rózsa Sára

Bitay Andi

Bitay Andi vagyok. A blogomon a tudatos életmód kialakításához osztom meg a saját tapasztalataimat. Ebben központi szerep jut az otthonunknak, aminek kialakításánál az egyszerűségben rejlő szépség hangsúlyozását, az otthonosság megteremtését és a városban elérhető természetességet igyekszem bemutatni. Egy apró lakásban élünk hárman a négyéves kisfiunkkal, úgyhogy a családi terek összehangolása valódi kihívás, de nem lehetetlen. A kevesebb több elve alapján igyekszem minimalizálni a tárgyainkat és helyet adni a legfontosabbaknak. Idén indítottam el a podcast csatornámat Kacatmentes Otthon néven, ahol meghívott vendégeimmel a tudatos otthonkialakításról beszélgetünk.  Az alábbi oldalakon tudod nyomon követni a munkámat:

Bitay Andi
Bitay Andi

Tarts velünk a a LAKÁS 2019 KIÁLLÍTÁS– on!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.