Itt az Otthontervezők podcast 7. része: víztakarékosság mindenekfelett

Víztakarékosság: a szaniterpiac környezetbarát újdonságai  

A víz(túl)fogyasztással kapcsolatos tudatosságunkat mindig van hova fejleszteni: a már ismert takarékossági módszereken túl górcső alá vesszük a legújabb eszközöket, termékeket, amik segítségünkre lehetnek a víztakarékos háztartás kialakításában úgy, hogy a mindennapi komfortról sem kell közben lemondanunk. Valóban minden esetben jó döntés a vízhasználat minimalizálása? Milyen környezettudatos megoldások vannak jelenleg a szaniterpiacon? Egy termosztát beépítésével akár a „házasságunkat is megmenthetjük”? Dorogi Gabriella ezúttal Bene Bélával, a Strohm-Mofém Zrt. business development managerével beszélget. 

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.