Itt az Otthontervezők podcast 4. része: hogyan lesz tökéletes a festés?

Minden, amit a festésről tudni kell

Az elmúlt években újra virágzik a DIY „barkácsbusiness”, amivel igazán egyedit alkothatunk otthonunkban. Ráadásul rengeteg pénzt is spórolhatunk a felújítás során, ha egyes munkálatokat magunk végzünk el, ám nem várhatjuk el feltétlenül ugyanazt az eredményt, amit egy tapasztalt szakember lenne képes véghez vinni – vagy mégis? Mire érdemes ügyelni a festék kiválasztásakor? Milyen hatással lehet a térátalakításra és az érzelmeinkre a falfesték színe? Valóban érdemes a mosható verziót választani? Dorogi Gabriella ezúttal Horváth Józseffel, a Trilak Festékakadémia vezetőjével beszélget.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.