Itt az Otthontervezők podcast 3. része: tippek a stílusos otthon kialakításához

Időtálló darabok, amikbe megéri befektetni lakberendezéskor

Bár az otthonosság érzését mindenkinek más adja meg, mégis vannak örökérvényű anyagok, színek, minták, amikkel kevésbé lehet melléfogni, ha esetleg nincs kiforrott terv a fejünkben. Ezúttal időtálló belsőburkolatok és stílusok nyomába eredünk, hogy megtudjuk, különböző életterek esetében mivel járunk a legjobban. Valóban a trendek felülírják az egyéniséget manapság? Kinek való a minimalista stílusú otthon? Hogyan tudjuk a szívünkhöz közelálló kultúrát ízlésesen integrálni akár kisebb négyzetméterű lakás esetén is? Dorogi Gabriella ezúttal Papp Lindával, a Casa Linda Studió belsőépítészével beszélget.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.