Hitelpiaci és ingatlanpiaci várakozásaink 2024-re | Otthontervezők 2. évad 1. rész

A változások időszakát éljük, elég csak az ingatlanok adásvételi papírjaira vetni egy pillantást. Aki vásárlás előtt áll, csak kapkodja a fejét a módosításokat illetően: a 2023 novemberétől érvényes 176/2008 (VI.30.) Kormányrendelet jelentősen megváltoztatta az energetikai tanúsítványokat, valamint igényelhetővé vált a CSOK plusz is, mellyel újabb szerencsések juthatnak lakáshoz és/vagy csinosíthatják ki otthonukat. Utánajárunk, mi várható idén a hitel- és ingatlanpiacon. Dorogi Gabriella ezúttal Pásztor Andrással, a Fundamenta Értéklánc ügyvezetőjével és Vizkelety Péterrel, a Fundamenta eszköz- és forrásmenedzsmentért felelős vezetőjével beszélget.  

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.