Forrás: Getty

Fények a balkonon – Ezek a leghangulatosabb megoldások

1. Napelemes lámpák

A napelemes lámpák praktikusak és környezetbarátok, mivel napközben feltöltődnek, este pedig automatikusan bekapcsolnak. Kaphatók különböző formákban és méretekben, így könnyen megtalálhatod azt, amelyik illik a balkonod stílusához. Elhelyezheted őket a balkon korlátján, a növények között vagy a padlón is.

2. Fényfüzérek

A fényfüzér az egyik legkedveltebb világítási megoldás a balkonon, hiszen egyszerűen használható és rendkívül látványos. Választhatsz klasszikus fehér fényű vagy színes füzéreket, de kaphatók különböző formájú és méretű izzókkal is. Akaszthatod őket a korlátra, a mennyezetre vagy a falakra, de akár a növények köré is tekerheted őket. A fényfüzérek romantikus és meghitt hangulatot teremtenek, ami tökéletes egy nyugodt esti beszélgetéshez vagy pihenéshez.

Fények a balkonon – Ezek a leghangulatosabb megoldások
Forrás: Getty

3. LED gyertyák és mécsesek

Ha a hagyományos gyertyák romantikáját keresed, de a biztonságot is szem előtt tartod, a LED gyertyák és mécsesek remek alternatívát nyújtanak. Ezek a modern világítóeszközök ugyanúgy pislákolnak, mint a valódi gyertyák, de nem okoznak tüzet, és szélben sem alszanak ki. Elhelyezheted őket az asztalon, a korláton vagy a növények között, így meghitt és biztonságos fényt varázsolnak a balkonodra.

Fények a balkonon – Ezek a leghangulatosabb megoldások
Forrás: Getty

4. Lámpások

A lámpások nemcsak megvilágítják a balkont, de dekorációs elemként is remekül funkcionálnak. Különböző stílusokban és méretekben kaphatók, így könnyen megtalálhatod azt, amelyik illik a balkonod hangulatához. Helyezheted őket az asztalra, a padlóra vagy a falra is. A lámpásokba tehetsz LED gyertyákat vagy napelemes lámpákat, így nem kell aggódnod a tűzveszély miatt sem.

5. Spotlámpák és irányított fények

A spotlámpák és irányított fények segítségével kiemelheted a balkonod különböző részeit vagy dekorációit. Például megvilágíthatod velük a növényeidet, a fali dekorációkat vagy az ülőalkalmatosságokat. Az irányított fények praktikusak, mert állíthatóak, így mindig a megfelelő helyre fókuszálhatod őket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.