Forrás: Getty

Az év színe 2022-ben – Íme a very peri

Igaz, a kékes lila leírás közel sem fedi le azt, ahogyan a Pantone definiálja a ezt az izgalmas választást. Szerintük az év színe 2022-ben egy dinamikus kék árnyalat, élénkítő lilás alaptónussal. A kék hűségét és állandóságát a vörös energiájával és izgalmával vegyítve ez a legvidámabb és legmelegebb kék árnyalat az újdonság erőt adó keverékét vezeti be.

Pantone év színe 2022

A Pantone év színei nem csak a lakberendezésben kapnak nagy hangsúlyt, de a divat világában is előtérbe kerül az aktuális favorit árnyalat. Olyan neves divatlapok, mint például a Vogue, külön fejezetet szánnak a Pantone színeinek bemutatására ruhák és kiegészítők terén is.

A lakberendezők is előszeretettel nyúlnak a Pantone ajánlásaihoz, az Instagramon már be is indult az év színe topik. Mutatjuk is az első inspirációkat ehhez.

  • Very Peri kanapé

A dizájnerek a Very Peri árnyalatú kanapé mellett tették le először a voksukat. Tökéletes végeredmény született, hiszen pont olyan kreatív, egyedi megoldás látott napvilágot, amit a Pantone szeretett volna elérni különleges árnyalatával.

  • Játékos falszín

A falak sem maradhatnak ki a Very Peri őrületből. Nem csak gyerekszobába ajánlják a profik ezt az árnyalatot, hanem bárhova, ahol dinamikus, élettel teli hangulatot szeretnénk elérni.

  • Very Peri párna – szó szerint

Volt, aki szó szerint vette a Very Peri-t az alkotáskor. Az eredmény pont olyan egyedülálló és kreatív lett, mint maga az év színe 2022-ben. Mi imádjuk!

  • Bejárati ajtó

A szomszédok és a járókelők számára is egyértelművé tehetjük a 2022-es év színe iránti rajongásunkat, ha a bejárati ajtón a Very Peri-t használjuk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.