Forrás: Getty

Unod az egyszínű fürdőd? Mi is! Íme 5 bizonyíték, hogy ideje „színesíteni”!

1. Merész falak

Válassz mély és gazdag árnyalatokat a falra, például méregzöldet vagy barackrózsaszínt, hogy elegáns és modern hangulatot kölcsönözz a helyiségnek. A sötét falak kiemelik a világosabb fürdőszobai kellékeket, a kádat és a mosdót, ezzel dinamikus kontrasztot teremtve.

2. Dekoratív tapéta

A tapéta ideális eszköz a fürdőszoba stílusának gyors megújítására. Válassz feltűnő, virágos vagy geometriai mintákat, amelyek beleillenek a tér színvilágába. Egy jól elhelyezett tapéta lehet a tér fókuszpontja, amely köré a többi dekorációt tervezheted.

3. Színes bútorok

Egy színes komód vagy tároló nemcsak praktikus megoldást kínál, de díszíti is a teret. A kéktől a piroson át a pasztellig bármilyen színű bútort beköltöztethetsz a fürdőbe, hogy egyedivé tedd a helyiséget. Sőt, akár te magad is lefestheted régi, egyszínű elemeidet. A színes bútorok kiválóan mutatnak a fehér csempe előtt.

4. Élénk textilek

A fürdőszobai textilek – a törölközők, a fürdőszobai szőnyegek vagy a zuhanyfüggönyök – könnyedén frissíthetik a teret anélkül, hogy nagy költségekbe vernéd magad. Válassz élénk színeket vagy érdekes mintákat, hogy látványos változást érj el. Viszlát, unalmas fürdő!

5. Művészi elemek

Ne korlátozd magad a hagyományos fürdőszoba dekorációkra. Különleges képek, grafikák vagy akár egy szép keretbe foglalt tükör is hozzáadhat a helyiség stílusához.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.