Trendi dolgozószoba dizájnok mindenféle munkához – Ilyenre rendezik be a profik a home office-t

Trendi dolgozószoba dizájnok mindenféle munkához – Ilyenre rendezik be a profik a home office-t

Dolgozószoba kialakításához keresel ötleteket? Szeretnél modern, mégis időtálló végeredményt? Mutatjuk a legjobb megoldásokat.

Ötletládához ad!

A hagyományos dolgozószoba dizájn már a múlté. Ezen a téren is modernebb trendek uralkodnak. Ez vonatkozik a színekre, az anyagokra, a bútorok méretére és a típusára is. Mivel a home office napjainkban szárnyal, egyre több tapasztalat van a dolgozószobák berendezése kapcsán, így folyamatosan jobb megoldások születnek. Melyek ezek? Mutatunk egy kis ízelítőt!

  • Kétszemélyes dolgozószoba

Ha te és a párod is otthonról dolgoztok, akkor nem lehet sokáig halasztani egy dolgozószoba kialakítását. A kétszemélyes dolgozószobától sokan tartanak, pedig okos tervezéssel egyáltalán nem lehetetlen olyan teret kialakítani, ami mindkettőtök számára produktív környezetet teremt a munkához. Szakértők szerint nem jó, ha egymás mellett ültök a dolgozószobában, sokkal kényelmesebb egymással szemben vagy háttal ülni. Előbbi opcióhoz választhatunk egy nagy asztalt, ezzel helyet és bútorköltséget spórolunk meg.

  • Dolgozószoba ügyfelezéshez

Ha munkánkból kifolyólag nem tudjuk elkerülni a személyes kontaktust, és gyakran érkeznek hozzánk munkaügyben, akkor gondolnunk kell a „vendégre” is. Sőt, ebben az esetben még a dizájnra is érdemes odafigyelnünk, hogy pozitívan hassunk az üzleti partnerekre. Például ne csak a saját székünk kényelmére, de a vendégfotel minőségére is figyeljünk oda. Ne sajnáljuk a pénzt az ízléses tárolókra, ugyanis a rendetlen iroda rossz benyomást kelthet az ügyfelekben, ami pedig rossz fényt vethet ránk.

  • Kicsi kreatív sarok

Kreatív munkád van? Ebben az esetben oda kell figyelned a színhasználatra, ugyanis míg egyes színek növelik a kreativitást (például a citromsárga), addig mások csökkentik azt (mondjuk a lila). Ne riadj vissza az élénk minták használatától sem, pláne, ha kicsi alapterületű a dolgozószoba. Törekedj a minél vidámabb összhatásra!

  • Dolgozó(fél)szoba

Nem mindenkinek adatik meg, hogy egy teljes szobát áldozzon a home office-ra. Az Instagram tele van ötletes megoldásokkal arra az esetre, ha csak egy sarkot tudsz leválasztani a nappaliban. A kulcs az, hogy használd ki a függőleges teret, törekedj a minimalista végeredményre, valamint láthatóan válaszd le az irodát a szoba többi részéről.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Promóció Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet

Az energia nagy kincs, és nem olcsó mulatság. Nincs hát más választásunk, muszáj okosan bánni vele. Mutatjuk is, hogyan.

Tipp 4 lakberendezési tárgy, amivel energiát spórolhatsz

Az idei őszi és téli szezonban minden a spórolásról szól. Nem meglepő, hogy mindenki különböző trükkökkel próbálja csökkenteni a fogyasztást. Jelen esetben azt szeretnénk bemutatni, hogy bizonyos lakberendezési tárgyakkal is spórolhatsz az energián.

Otthon Lakberendezés csavarokkal – És happy enddel

Egy otthon kialakításánál biztosan előfordulnak meglepetések, és az már csak a kreativitáson és a fantázián múlik, hogy ezeket a javunkra fordítsuk. Anya és fia költözését több újratervezés is megelőzte, visszatekintve azonban minden úgy lett jó, ahogy alakult.

Stílus Ez az 5 lakberendezési trend már lejárt lemez

A trendek mindig jönnek és mennek, a lakberendezők pedig időről időre összegzik, mik nem tartoznak már a divatos kategóriába. Így történt ez 2022-ben is, mi pedig tolmácsoljuk a lakberendezők ítéletét. Eláruljuk, melyik trendek mellett nem voksolnának már (legalábbis egy ideig) a profik.

Stílus Lehet, hogy neked nem való a kék a lakberendezésbe? Íme, 5 árulkodó jel

A kéket a lakberendezés örök kedvencének tartják, hiszen rengeteg fajta időtálló megoldást lehet ezzel a színnel megvalósítani. Azonban nem mindenki egyforma, így megeshet, hogy hozzád vagy a te lakásodhoz egyáltalán nem passzol. Ne érezd emiatt rosszul magad, csupán ismerd fel időben, nehogy megutáld az otthonod.

Tipp Állandóan hideg van a lakásban? Ez a 4 leggyakoribb ok

Egy hideg lakás nem csak kellemetlen és bosszantó, de hosszútávon még káros is az ingatlanra nézve. Épp ezért annyira fontos, hogy mielőbb kiderítsd, mi okozza ezt a problémát.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin