Trendi dolgozószoba dizájnok mindenféle munkához – Ilyenre rendezik be a profik a home office-t

Trendi dolgozószoba dizájnok mindenféle munkához – Ilyenre rendezik be a profik a home office-t

Dolgozószoba kialakításához keresel ötleteket? Szeretnél modern, mégis időtálló végeredményt? Mutatjuk a legjobb megoldásokat.

Ötletládához ad!

A hagyományos dolgozószoba dizájn már a múlté. Ezen a téren is modernebb trendek uralkodnak. Ez vonatkozik a színekre, az anyagokra, a bútorok méretére és a típusára is. Mivel a home office napjainkban szárnyal, egyre több tapasztalat van a dolgozószobák berendezése kapcsán, így folyamatosan jobb megoldások születnek. Melyek ezek? Mutatunk egy kis ízelítőt!

  • Kétszemélyes dolgozószoba

Ha te és a párod is otthonról dolgoztok, akkor nem lehet sokáig halasztani egy dolgozószoba kialakítását. A kétszemélyes dolgozószobától sokan tartanak, pedig okos tervezéssel egyáltalán nem lehetetlen olyan teret kialakítani, ami mindkettőtök számára produktív környezetet teremt a munkához. Szakértők szerint nem jó, ha egymás mellett ültök a dolgozószobában, sokkal kényelmesebb egymással szemben vagy háttal ülni. Előbbi opcióhoz választhatunk egy nagy asztalt, ezzel helyet és bútorköltséget spórolunk meg.

  • Dolgozószoba ügyfelezéshez

Ha munkánkból kifolyólag nem tudjuk elkerülni a személyes kontaktust, és gyakran érkeznek hozzánk munkaügyben, akkor gondolnunk kell a „vendégre” is. Sőt, ebben az esetben még a dizájnra is érdemes odafigyelnünk, hogy pozitívan hassunk az üzleti partnerekre. Például ne csak a saját székünk kényelmére, de a vendégfotel minőségére is figyeljünk oda. Ne sajnáljuk a pénzt az ízléses tárolókra, ugyanis a rendetlen iroda rossz benyomást kelthet az ügyfelekben, ami pedig rossz fényt vethet ránk.

  • Kicsi kreatív sarok

Kreatív munkád van? Ebben az esetben oda kell figyelned a színhasználatra, ugyanis míg egyes színek növelik a kreativitást (például a citromsárga), addig mások csökkentik azt (mondjuk a lila). Ne riadj vissza az élénk minták használatától sem, pláne, ha kicsi alapterületű a dolgozószoba. Törekedj a minél vidámabb összhatásra!

  • Dolgozó(fél)szoba

Nem mindenkinek adatik meg, hogy egy teljes szobát áldozzon a home office-ra. Az Instagram tele van ötletes megoldásokkal arra az esetre, ha csak egy sarkot tudsz leválasztani a nappaliban. A kulcs az, hogy használd ki a függőleges teret, törekedj a minimalista végeredményre, valamint láthatóan válaszd le az irodát a szoba többi részéről.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Stílus A napfelkelte színpalettája az év legnagyobb trendje

Egyre több olyan trend lát napvilágot, ami uralni fogja a 2023-as évet. Az egyik ilyen az otthonok színvilágát érinti, legyen szó a falakról, a bútorokról, a textilekről vagy a dekorációkról. Míg az utóbbi hónapokban főként a zöld árnyalatok domináltak a lakásokban, idén egy teljesen új színvilág nyer teret, méghozzá a napfelkelte színei. Beleértve mindent – a burgundi vöröstől kezdve a sáfránysárgán és aranysárgán át egészen az őszibarackig.

Stílus 5 egyszerűen megvalósítható ötlet a divatos otthon jegyében

A magazinok oldalain szebbnél szebb divatos otthon megoldásokat láthatsz, és mindig ámulatba ejtő, hogy micsoda összhang tud áradni egy jól átgondolt otthoni berendezéséből. Szerencsére nem atomfizika áll a divatos otthonok mögött, sőt, néhány egyszerű tipp segítségével a te otthonod is trendi lehet.

Stílus 20 nm-es lakás berendezése – 4 tipp, amivel kihozhatod a maximumot egy garzonból

Az új típusú társasházak elterjedésével sok olyan lakás születik, ami meglehetősen pici. Egy embernek ezek is elegek lehetnek, de egy 20 nm-es lakás berendezése nem egyszerű feladat. Ha te is ilyen kihívás előtt állsz, adunk 4 tippet, hogy könnyebben boldogulj.

Tipp Eltört egy pohár? Így szedj össze minden apró üvegszilánkot a földről

Amikor egy pohár vagy villanykörte eltörik, az apró üvegdarabok pillanatok alatt futnak ezerfele a padlón. Összeszedésük nem könnyű feladat, főleg, ha nincs kéznél egy porszívó, ezért minden praktika jól jön ilyenkor. Ilyet hoztunk most neked.

Gyerek Fiús szoba színek – Ezek a legtrendibb megoldások napjainkban

A fiús szoba színek már közel sem csak a kék árnyalataiból állnak, rengeteg trendi megoldás van, amiket mind a szülők, mind a gyerekek imádnak. Elhoztuk a profi lakberendezők és az Instagram kedvenc megoldásait.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin